COLDER DAYS

JannixMicha-14 copy

Photo by: Michaela Wissen         Jacket here! (adlink)

Här är lite av resultatet från plåtningen igår med min grymma babe Michaela. Vi var ute i Djursholm och fotade lite olika bilder, allt i svart-vitt. Blev lite kär i den här pälsen… Kanske inte någon som blir chockad? Hahaha! Så kul att träffa människor man klickar med första gången man träffas, jag träffade Michaela i somras när hon mailade och frågade om jag ville plåta med henne. Varför inte tänkte jag och jag gillade henne direkt när vi träffades! Nu har vi plåtat ihop igen och förhoppningsvis åker jag och hälsar på henne in the US om inte allt för länge. Så glad över att få träffa så fina människor genom bloggen. <3 Nu ska jag och min syster kolla på en dokumentär, hörs imorgon hjärtan! <3

//Here’s a few pics from the photoshoot I did yesterday with my amazing babe Michaela. We were in Djursholm and took some different pics, all of it black and white. I fell in love with this jacket… Maybe not a chock for you? Hahaha! So fun to meet people you just like the first time you meet, I met Michaela this summer when she emailed me and asked if I wanted to meet and shoot. I thought why not and liked her straight away! Now we did another photoshoot together and hopefully I will go and visit her in the US soon. So glad to meet so many amazing people through my blog. <3 Now me and my sis will watch a documentary, talk tomorrow babes! <3

20 reaktioner på “COLDER DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.