HEALTHY FOOD

janni-deler-foodDSC_8632

Time for healthy and good food again, felt amazing to be back at the gym!

Alltså, SÅ skönt att vara tillbaka på gymmet! Även fast jag höll på att svimma och kräkas under passet så var det en grym känsla efteråt. Det är bara köra, jag lovar att ni inte kommer ångra er. :-) Åt en grymt god lax med quinoa, pepparrots-kräm och ett farligt gott bröd igår till lunch, så idag tog jag inspiration och gjorde ungsbakad lax, quinoa, broccoli och fetaostkräm. Känner mig så pigg och riktigt fräsch i kroppen nu! Kom precis till kontoret och ska snart in på ett möte. Hörs snart, puss! <3

//Okey, SO nice to be back at the gym! Even if I almost fainted and puked during the workout it was a great feeling afterwards. It’s just to go for it, I promise you wont regret it. :-) Had an amazing salmon with quinoa, horseradish cream and a crazy good bread for lunch yesterday, so I used that for inspiration today and made oven baked salmon, quinoa, broccoli and feta cheese creme. Feel so energized and fresh in my body right now! Just arrived to the office and soon heading in to a meeting. Talk to you soon, hugs! <3

9 reaktioner på “HEALTHY FOOD”

 • antonia says:

  oh look super super good and what you cooked today sounds amazing too! what did you workout today? how did your workout looked like from start to end. tell me! ;) need some inspiration too. i mean i wasnt super lazy the past 5 days, i started pretty healthy into this new year (i needed a cut cuz i was completely lazy and ate waaay to much over christmas haha) but still i could be more active. :)

  • Janni says:

   I did a leg workout, from the Kayla Itsines guide. :-) 7 min of hell x4 hahaha! I will try to inspire you to workout, I need it too! Hugs <3

 • maria says:

  Men åh så gott det såg ut!! Är också sugen på att komma igång med träningen igen!

 • Lisa says:

  Hej fantastiska Janni!
  Kan inte du dela med dig av recept på lite av den mat du äter. Har ätit allt i jul och känner mig tung och trött på den maten vill återgå till bra nyttig mat men har tappat all inspiration och kommer inte på något

  • Janni says:

   Absolut, har en hel del recept under mat-kategorin men ska försöka få till mer. :-) Kram!

 • Maaike says:

  The food looks great! Hugs

 • Linnea says:

  Det såg så smarrigt ut :)

 • Anna Lyhs says:

  Try salmon with pesto and crusty parmesan

  Cut the salmon in 150-200gr pieces. Leave the skin.

  Cover with pesto. Add pepper and flaky sea salt. A squeeze of lemon, maybe.

  Place on owenfroof tray and put in owen at 200*C for 9-11 min (depending on how thick slices you got

  Grind some parmesan cheese and stir in some breadcrumbs.
  After 10 minutes, take out the fish and spread the cheese over the fish

  Give it another 3 min in the owen and the crust should be golden brown.

  Serve with a sallad. I just discovered Kikkoman sallad dressing. The sesame is fantastic!

Leave a Reply

Your email address will not be published.