TRAVEL DAY

janni-deler-travel-dayDSC_8803
janni-deler-travel-dayDSC_8836
janni-deler-travel-dayDSC_8822
janni-deler-travel-dayDSC_8838
janni-deler-travel-dayDSC_8841

From Stockholm to Monaco, early flight but amazing to arrive here early!

Äntligen framme! Var en tidig morgon idag, men jag tycker det är skönare att komma fram tidigt så går gärna upp vid 05.30. ;-) Det var så fint uppe i luften idag, såg ut som bomull som låg överallt. Brukar ni också vilja hoppa ut och landa bland molnen? Haha, jag kanske är knäpp. Planet var inte ens halvfullt så vi kunde ligga och vila lite, kan vara därför jag ser nyvaken ut… Nu ska vi gå och handla lite, kom ju på att det är söndag men förhoppningsvis är det en matbutik öppen. Hoppas verkligen på det. Känns så skönt att vara här igen iallafall, älskar att komma hit. Puss på er! <3

//Finally arrived! We had an early morning today, but I think it’s nicer to arrive early so I have no problem waking up around 05.30. ;-) It was so beautiful up in the air today, looked like it was cotton everywhere. Do you also get the feeling that you want to jump out and land in the clouds? Haha, maybe it’s just me who’s weird. The plane wasn’t even half full so we could lay down and get some sleep, maybe that’s why I look like I just woke up… Time for us to go and get some groceries, sunday today so hopefully we will find one store that’s open. Really hope so. Feels great to be back here again, I just love to be here. Hugs babes! <3 

52 reaktioner på “TRAVEL DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.