MEGA DINNER

janni-deler-homemade-dinner-sweetpotato-chickenDSC_8775
janni-deler-homemade-dinner-sweetpotato-chickenDSC_8780
janni-deler-homemade-dinner-sweetpotato-chickenDSC_8782
janni-deler-homemade-dinner-sweetpotato-chickenDSC_8781
janni-deler-homemade-dinner-sweetpotato-chickenDSC_8789
janni-deler-homemade-dinner-sweetpotato-chickenDSC_8791

Jon made me a SUPERB dinner last night, you need to try it!

Här var alltså pang-middagen jag fick igår, och det var verkligen helt fantastiskt gott! Har nog en kock till pojkvän, börjar undra ibland… Jag älskar sötpotatis så det blev sötpotatis-mos med kyckling och en mango-avokadosalsa. Vi brukar alltid steka kyckling men man ska göra den i ugnen har jag lärt mig, blir så mycket saftigare. Receptet hittar ni HÄR, men han bytte ut majssalsan till en annan som ni hittar HÄR! Jon freestylade (som vanligt haha) lite och gjorde lite på känn, men recepten ska nog funka. Bra söndagsmiddag om det inte är för sent, annars hett tips för en annan kväll. Nu ska vi käka pasta-pesto med kyckling, hann inte till någon matbutik så fick bli det vi hade här hemma. Ha en mysig kväll! <3

//So this is the mega-dinner I got last night, it was truly amazing!! I think I have a chef as a boyfriend, at least I’m starting to think… I love sweetpotato so we had mashed sweetpotato with chicken and a mango-avocado salsa. We usually always fry the chicken in a pan but you should do it in the oven, gets so much juicier. You’ll find the recipe HERE (try google translate), he changed the corn salsa to another one that you can find HERE! Jon freestyled (as usual haha) so he did what felt good, but the recipe should work just fine. Great sunday dinner if it’s not too late, otherwise it’s a great dinner for another night. Now we will have some pasta-pesto with chicken, we couldn’t make it to a food store so we had to take what we got here at home. Have a cozy night! <3

7 reaktioner på “MEGA DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.