BOYFRIEND SHIRT

janni-deler-boyfriend-shirtDSC_8881
janni-deler-boyfriend-shirtDSC_8918
janni-deler-boyfriend-shirtDSC_8921
janni-deler-boyfriend-shirtDSC_8904
janni-deler-boyfriend-shirtDSC_8929
janni-deler-boyfriend-shirtDSC_8900 copy
janni-deler-boyfriend-shirtDSC_8923

Old vest and glasses from Choies.com/ Eton shirt (Jon’s)/ Jeans here! -adlink/ Céline bag/Jennie-Ellen.com shoes (here!)

Såhär knallade jag runt nu på eftermiddagen när det blev kallare, var riktigt varmt på dagen så då gick jag i linne. Alla andra hade päls eller jacka, fick några konstiga blickar… Men det var VARMT, vet inte om de som bor här är väldigt frusna av sig eller om de vill ha “vinter-mode” också. Skumt tyckte jag iallafall! ;-) Jag och Jon var iväg på ett möte idag, vi funderar på att flytta ihop så vi kollade lite vad som behövde göras. Spännande och lite läskigt på samma gång, vi har ändå varit tillsammans i över 3 år och vi har inget riktigt “hem” ihop. Hade varit skönt att ha ett hem man känner att man vill lägga ner tid på och Jon är ju den jag vill leva med. Håller er uppdaterad! :-) Nu ska vi kolla film, Hunger Games 2. Ha en fin kväll, puss! <3

 //This is how I looked this afternoon when it was getting colder, it was super warm during the day so I just wore a tank top. Everyone else had a fur or jacket on, I got some weird looks… But it was WARM, don’t know if people living here are cold or if they just want “winter-fashion” too. Weird in my opinion! ;-) Me and Jon went to a meeting today, we’re thinking about moving in together so we checked out what had to be done. Exciting but also a bit scary, we’ve been together for more than 3 years and we don’t have a real “home” together. Would be nice to have a home where you feel that you want to fix and organize and Jon is the one I want to live with. I’ll keep you posted! :-) Movie-time, Hunger Games 2 tonight. Have a great night, hugs! <3

37 reaktioner på “BOYFRIEND SHIRT”

 • beautyboxbys says:

  Love this outfit! :)

 • Linnea says:

  Så fin outfit. Så kul att du och Jon kanske ska flytta ihop. Hoppas ni hittar något som passar er båda :)

 • lisa says:

  Älskar skorna!!

 • Valerie says:

  Your outfit is super cute and adorable that you’re wearing Jon’s shirt. :) Love these shoes too, thanks for the link! I noticed there are no 1/2 sizes and wondering if the shoes run small or large? Thanks Janni, Valerie <3

  • Janni says:

   Thanks sweetie! <3 I always have 38 in shoes and these are a perfect 38, so I would say they are "normal" in sizes. :-) But pointy so if you're in between two sizes go for the bigger one. Hugs! <3

 • Effie says:

  I have been living with my fiancé for the past five years now, and the best thing I would like to wish you is to be as happy as I am everyday when I wake up next to him even though it sounds cheesy to say this but it’s true :) building projects and moving forward as a happy couple is a great thing and I wish you both lots of beautiful plans ahead ! :)

 • Leta says:

  Awesome look!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

 • isabella says:

  Det enda jag kan säga är GRATTIS! Det kommer vara det bästa du gjort i ditt liv. Att vara sambo med personen man älskar är den bästa känslan. Jag och min kille har vart tillsammans 3 år och bott tillsammans ett halvår. Hur mysigt som helst!
  Lycka till!

  • Janni says:

   Åh tack söta! Det är en del som ska fixas först så vi får se när, men snart hoppas jag! :-) Kram!

 • antonia says:

  oooh how exciiiiting !!! whaa how cool i am happy for you! and you wanna live in monaco then?? :)

  you look amazingly beautiful today <3

  • Janni says:

   I know, feels crazy but it feels like it’s time for that step in life. :-) Yes, I will move here then. I’m never really in Sweden for too long and love the sun so I thought why not. I can visit my family as I do now still. Hugs! <3

 • Alexandra says:

  Att flytta ihop är det bästa som finns! :) det är bara att köra! Jag och min kille köpte precis en lägenhet och vi hade också varit tsm i 3 år, man inbillar sig att det är läskigt men egentligen är det samma sak som alltid när man är med varandra, fast bättre! :) Kram!

  • Janni says:

   Ja eller hur, det är så jag tänker. :-) Lite läskigt att flytta till ett nytt land bara men väldigt spännande! Kram <3

 • Diana says:

  Love your sunnies, great look!

  ~~~Diana~~~
  http://www.TheNeonFactor.com

 • anna says:

  Åh va kul!! är det i stockholm då? hur stor lägenhet vill ni ha och var någonstans?

  • Janni says:

   Ne, det är jag som flyttar till Monaco om allt går som det ska. :-) Vi båda älskar solen och jag är ändå inte i Sverige så ofta, så måste bara våga ta steget och flytta därifrån… Haha, kram!

 • Åhh vilka underbara bilder! Den här outfiten är verkligen så jäkla snygg! VILL OCKSÅ HA!

  http://TRENDENEUR.com

 • Fia says:

  Nej vad kul att ni funderar på att flytta ihop!! Tror de skulle va supermysigt :) har själv varit tsm med min kille i tre år och haft långdistans hela tiden, han i USA och jag här i Sverige. Lämnade honom idag efter ett besök där borta, alltid lika jobbigt och gud vad man längtar tills man kan flytta ihop. Hoppas ni hittar nåt fint boende :D

  • Janni says:

   Ja jag tror det är dags för det steget i livet. :-) Kul men läskigt att flytta till ett nytt land! Hoppas ni hittar någon lösning snart också, ska bli mysigt att skapa ett riktigt hem ihop. Kram! <3

 • Anja says:

  I love that shirt, the color is amazing!

  http://toujoursanja.blogspot.com/

 • Max says:

  Does that mean you an Jon move into a bigger appartement in Monaco?

 • Caroline says:

  Haha det var precis samma för mig när jag var i Spanien som utbytesstudent. Det var typ 20 grader och folk gick runt i vinterjackor, fick många blickar när jag gick i linne hehe. Men jag frågade faktiskt en tjej i “min” klass varför de hade jackor och de tyckte helt enkelt det var kallt då det var deras vinter.

 • Michaela says:

  Hej fina du!

  Va glad jag blev av att läsa detta, att flytta ihop är en otroligt mysig känsla. Du/ni har mycket att se fram emot. Jag hoppas att allt löser sig smidigt för er!

  Kram Michaela

 • I LOVE it ! Janni <3 the vest is just beatiful !!
  http://www.mathildehaenen.com

 • Love this outfit !
  You look so beautiful:)
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Andromeda18_ says:

  Where I live the temperatures have been very similar to the ones in Monaco and people definitely walk around in winter clothes. I understand what you mean about it being warm during the day, but even though I can easily walk around with just a sweater on, I don’t think it’s warm enough for a tank top. I think people here aren’t aware of how mild our winter is. I realized that after recently spending a few days in Strasbourg where the temperature was -3º at noon. It’s not that our winter isn’t cold or that I don’t feel cold, but I found out it’s actually very bearable. I like the cold though, which is good since I’d like to live abroad and Sweden is at the top of my list of countries I’d like to live in. Oh, and I do love winter fashion. I’ll wear scarves and gloves during the day even though I don’t really need to. :-P

 • A says:

  Om du behöver någon som kan hyra din lägenhet i stockholm efter sommarn let me know hehehe ;) <3

 • Marlies says:

  u look awesome

 • Så kul för er om ni flyttar ihop :) Jag bor själv i värmen i Australien så förstår dig att du gillar sol och värme mer än gråa Sverige! Jag undrar var dina solglasögon kommer ifrån! Så snygga! Kram <3

 • Laura says:

  I know exactly what you mean about the weird looks- my parents live in Nice and when we walk on the prom on Sundays I find it way too warm for a big winter coat! The old ladies in their long fur coats think I’m crazy

Leave a Reply

Your email address will not be published.