COLORFUL MORNING

janni-deler-smoothie-raspberry-avocadoDSC_8935
janni-deler-smoothie-raspberry-avocadoDSC_8937
janni-deler-smoothie-raspberry-avocadoDSC_8941

Pink smoothie and purple flowers!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Imorse gick jag ut på en prommis, kände att jag får passa på nu när jag är i värmen. ;-) Kom hem och gjorde en grym smoothie, hemma äter jag typ alltid gröt men så fort jag åker någonstans vill jag variera mig. Konstigt. I smoothien är det bladspenat, halv banan, halv avokado och massa hallon och lite vatten. Den blev så rosa? Haha, roligare att äta då. :-) Till det år jag riskaka med ägg, mumma! Nu ska jag ta tag i mailen och sen ska jag dra med mig Jon ut på ett träningspass, hoppade det igår och tog en promenad istället. Hade känts så konstigt att stå själv och köra och jag orkar inte gå till något gym här. Hörs snart, puss! <3

//Good morning loves! How are you? This morning I went out for a walk, felt that I have to take the opportunity now when I’m in a warmer place. ;-) Got back home and did a great smoothie, back home I always eat porridge but as soon as I go somewhere I want to vary my breakfast. Weird. In the smoothie I had spinach, half a banana, half an avocado and lots of raspberries and some water. It turned out so pink? Haha, funnier to eat it that way. :-) With that I had a rice cake with eggs, yum! Now it’s email-time and than I will drag Jon with me for a workout, I skipped it yesterday and took a walk instead. Felt weird to stand all by myself working out and I didn’t want to go to a gym here. Talk soon, hugs! <3

8 reaktioner på “COLORFUL MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.