MY DAILY FASHION PICKS

jannideler-reveapp2

1. Here! (on sale)/ 2. H&M/ 3. Zara/ 4. Weekday/ 5. Here!/ 6. Weekday/ 7. Here!/ 8. Here!/ 9. Here!/ 10. Here!   (adlinks)

Jag älskar ju inte att göra kollage (hehe), men jag älskar att spana in olika webshoppar och kolla kläder. Har berättat om Reve-app förut, jag har blivit lite besatt. Går in varje dag och lägger till mina favoriter, man kan även shoppa direkt i appen från alla olika affärer vilket jag tycker är smart. Satte ihop ett litet kollage med några av kläderna jag har på min sida där, det är som en Instagram fast med kläder. Så, om ni vill se vilka plagg jag gillar så borde ni följa mig där, som sagt så går jag in i princip varje dag och hittar kläder. SÅ kul! En liten varning, risk för shoppingberoende… Just saying! ;-) Ni laddar ner den HÄR, den är gratis och superenkel. Ska spana in er där också, så kul att se vad alla gillar för olika kläder. <3

//I can’t say that I love to make collages (hehe), but I do love to check out different webshops and look for clothes. I’ve told you before about Reve-app, I’m getting a bit obsessed. I go in there every day and add my favorites. you can also shop in the app from all the different stores which I find smart. I made a small collage with some of the clothes I have at my page there, it’s like an Instagram but with clothes. Unfortunately I think it’s only available in Sweden at the moment, but try to download it HERE if you want. A warning though, there’s a risk of a shopping addiction… Just saying! ;-) Hugs! <3

3 reaktioner på “MY DAILY FASHION PICKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.