DREAMY WATER

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with a5 preset

Time to leave this crazy beautiful place, can’t wait to come back!

God morgon! Här har ni alltså två mobilbilder från min promenad tidigare (älska iphone 6), vattnet såg helt galet ut. Frågade Jon om någon kan ha hällt i något i vattnet men han tyckte jag var knäpp, det var ju sanden på botten såklart… Hmm, jag tror fortfarande att någon hällt i något haha! Tagit sista morgonpromenaden här för den här gången, nu ska vi vidare på äventyr. Jag har ju helt glömt berätta att vi drar till Japan på lördag för att åka skidor, snacka om virrig. Är såå peppad på att åka dit, men jag berättar mer om det snart. Nu måste jag få i mig en kaffe och kolla det sista innan vi åker. Ni ska få ett härligt träningspass här under dagen, så om ni ska träna ikväll vet ni snart vad ni ska göra! ;-) Puss!

//Good morning! Here’s two phone pics from my walk (love iphone 6), the water looked crazy. I asked Jon if someone maybe put something in the water but he thought I was weird, of course it was the sand on the bottom… Hmm, I still think someone poured something in it haha! My last morning walk here is done for this time, now we’re going away for new adventures. I totally forgot to tell you that we’re going to Japan this saturday to go skiing, talk about too much in my head. Caan’t wait to go there, will tell you more about it soon. Now I need to get some coffee and check the last things before we leave. You will get a fun workout here during the day, so if you’re planning on working out tonight you’ll soon know what to do! ;-) Hugs!

18 reaktioner på “DREAMY WATER”

 • jenny says:

  Använder du något speciellt redigerings program?? :)

 • Ema says:

  The reason why the water is beautiful is that there are no more big, strong and fast boats to rise sand and other things from the seabed. The same thing is happening in the Adriatic Sea. Greetings from Croatia :D

 • maria says:

  Men åh så himla fint! Älskar azurblått vatten, det ser så inbjudande ut att bara hoppas i haha!!

 • Anja says:

  Cote d’Azur for many many reasons! :)

  http://toujoursanja.blogspot.com/

 • Michelle says:

  Ååhh gud vad fint!! Vill också haha!

 • Anna says:

  Åh va roligt! Har alltid velat åka till Japan. Måste bara fråga, hur har du råd med alla dessa resor? En själv har råd med en eller två resor per år och då är det kortare europaresor, och en sådan resa till Japan hade jag nog fått spara till över ett år för att ha råd med, men du hinner med att resa så sjukt mycket och till betydligt dyrare ställen. Väldigt lycklig lottad:)

  • Janni says:

   Ja det ska bli superkul! :-) Jag jobbar även när jag reser helt enkelt, dyrt är det absolut men det beror helt på hur man prioriterar. Eftersom min pojkväns jobb går ut på att resa så hjälps vi åt, annars hade vi nästan aldrig kunnat träffas. :-) Kram!

 • Ser helt underbart ut :)

 • Moa says:

  Hej Janni! Älskar din blogg, men första gången jag kommenterar. Keep up the good work =) Hade ett litet önskemål om ett inlägg jag hade älskat se dig göra, – Nämligen hur du tänker när du ska packa till en resa! Du reser ju så mycket och borde fått in en rutin på hur man ska tänka för att inte packa för mycket, eller packa fel? Har så svårt med detta haha. Antingen packar jag way to much eller så packar jag konstiga saker som jag inte har NÅGON användning för. Hade varit så hjälpsamt med lite tips från coachen ;)

  KRAM! & ha kul i Japan!

  • Janni says:

   Hej fina du! Åh det har jag glömt, har fått en fråga om det förut. Ska försöka göra ett inlägg om det snart, men jag har tyvärr inget supertips men kan berätta lite hur jag tänker. :-) Kram!

 • matilda ♡ says:

  wow, vad fint! bilderna är också superfina, galet att du tagit dem med en iphone 6!

 • Linnea says:

  Så fina bilder. Havet ser helt underbart ut. Man kan inte annat än att älska kameran på iPhone 6 :)

 • Omg, this is so beautiful !
  Amazing pictures :)
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Diana says:

  Absolutely beautiful!!
  ~~ Diana~~
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Cornelia says:

  Det är helt otroligt vilken vacker planet vi bor på <3

 • Oscar Edler says:

  Hej Jannid, så himla fin blogg. Allt är så struktureat, fina bilder och så klint. Jag bara undrar hur man får en blogg som dig med rubriker men främst med en hemsida som sitt namn, precis som du och Jon har. Är man tvungen att skaffa en hemsidan och använda den som en blogg eller hur går man till väga.

  Ha så trevligt i New York.

  Mvh/ Oscar Eder

Leave a Reply

Your email address will not be published.