ALL WHITE

janni-deler-all-whiteDSC_9257
janni-deler-all-whiteDSC_9258 copy
janni-deler-all-whiteDSC_9276

KappAhl sweater (similar here! -adlink)/ Skirt from Spain (similar in grey here! -adlink)/ Chanel bag/ Jennie-Ellen shoes (in black here!)

Magiskt ljus ute idag, helt otroligt! Solen gick ner och vi fotade, precis när vi ställde oss på ett ställe märkte vi hur solen reflekterade i ett hus bakom. Kul att hitta nya ljus att leka med, älskar motljus och det här blev dubbelt. :-) Helvitt är något jag verkligen gillar, sen en liten rolig detalj. Tycker det känns så fräsch, därför blev jag så glad när min vän Jennie-Ellen gjorde dessa skor i vitt. Fick så många frågor om de när jag hade på mig de sist, de kommer ut i slutet på januari/början på februari om någon undrar. Jag hade lite förtur eftersom det är en vän, men snart finns de för alla! Nu ska jag packa lite så jag kan njuta av morgonen, vill ta en promenad innan flyget går. Hoppas ni har en fin kväll hjärtan! <3

//Amazing light out today, it was crazy! The sun set and we shooted, when we picked a spot we noticed how the sun reflected in a house behind us. Fun to try new lights and play with, love backlight and here we had it double up. :-) All white is something I really like, and then add a fun detail. I think it feels fresh, so I became super happy when my friend Jennie-Ellen made these shoes in white. Got so many questions about them when I wore them last time, they will be out in the end of january/beginning of february if someone wondered. I had some pre-access since it’s a friend, but they will soon be available for everyone! Time for me to start packing, I want to enjoy tomorrow morning and take a walk before our flight. Hope you have a great night loves! <3

35 reaktioner på “ALL WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.