GALA LOOK

janni-deler-gala-look5F4A9283
janni-deler-gala-look5F4A9262
janni-deler-gala-look5F4A9284
janni-deler-gala-look5F4A9271
janni-deler-gala-look5F4A9290

Glitter earrings/ Janni for SA-shop dress (here!)/ Chanel bag/ Gianmarco Lorenzi shoes (can’t see them haha!)

Såhär såg jag alltså ut på Elle-galan, velade fram och tillbaka vad jag skulle ha men det kändes ändå roligast att ha på sig min egen design. :-) Körde på blåa detaljer, skorna var ju även de blåa som ni kanske såg i det tidigare inlägget. Som sagt, besatt av blått haha! Nu är vi äntligen framme i Niseko, om ni följer mig på Instagram (@jannid) så såg ni hur mycket snö det är. Galet… Tidsinställde detta inlägg så ni inte får alla på förmiddagen, men vi hörs imorgon så ska jag visa lite bilder härifrån. Ha en skön kväll, puss! <3

//This was my look at the Elle-gala, I was thinking back and forth what to wear but it felt more fun to wear my own design. :-) Went for blue details, my shoes were also blue as you may have seen in the previous post. As I’ve said before, I’m a bit obsessed with blue haha! Now we finally arrived in Niseko, if you follow me on Instagram (@jannid) you saw how much snow it is here. Crazy… I timed this post so you don’t get them all during the day, but I’ll talk to you tomorrow and will show you some pics from here. Have a great night, hugs! <3

23 reaktioner på “GALA LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.