WINTER WONDERLAND

janni-deler-snow-japan-nisekoDSC_9464
janni-deler-snow-japan-nisekoDSC_9478
janni-deler-snow-japan-nisekoDSC_9479
janni-deler-snow-japan-nisekoDSC_9492

A looot of snow here in Japan, time to go skiing!

God morgon från vinterland! Ser ni hur mycket snö det är? Vet inte sist jag såg såhär mycket snö, om någonsin… Helt underbart! Vi kom fram sent igårkväll och fixade iordning allt för idag så vi bara kunde gå upp och dra ut och åka. Ska bli spännande att prova puder-skidåkning, återkommer med hur det går. ;-) Sjukt ballt att vara här faktiskt, maten har varit lite speciell so far men jag är säker på att vi kommer få smaka massa spännande saker haha! Puss så länge, var beredda på massa skidbilder snart. <3

//Good morning from winter land! Can you see how much snow it is? I don’t know the last time I saw this much snow, if ever… Amazing! We arrived late last night and got everything sorted out for today so we just could wake up and go out. Can’t wait to try powder-skiing, will tell you how it went. ;-) So cool to be here, the food have been pretty special so far but I’m sure we will get to try a lot of exciting things haha! Hugs babes, be ready for lots of ski-pics soon. <3

9 reaktioner på “WINTER WONDERLAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.