DELAYED – SUSHI

janni-deler-sushi-timeDSC_9439
janni-deler-sushi-timeDSC_9428
janni-deler-sushi-timeDSC_9430

Sushi at the airport, delayed flight…

Flyget blev försenat… Det har snöat så mycket i Niseko och blåser så inga flyg har kunnat landa. Känns lite scary men jag hoppas att vi kommer fram hela, först och främst att flyget går haha! Passade på att käka lite sushi här på flygplatsen, inte den godaste jag ätit men kände att det var rätt. ;-) Nu börjar man bli lite sliten, har rest ett bra tag så nu vill man bara komma fram. Förhoppningsvis kommer iväg, annars får det bli en natt i Tokyo! I’ll let you know, antingen kvar här eller i Niseko. Önska oss lycka till, puss! <3

//Our flight is delayed… It’s been snowing a lot in Niseko and it’s windy so no planes have been able to land. Feels a bit scary but I’m hoping we will get there in one piece, and first of all that our flight will go haha! Took the opportunity to eat some sushi here at the airport, not the tastiest I’ve had but it felt right. ;-) I’m starting to get pretty tired now, we’ve been traveling for quite some time so now I just want to arrive. Hopefully we will get on the plane soon, otherwise we will spend the night in Tokyo! I’ll let you know, either from here or in Niseko. Wish us luck, hugs! <3

11 reaktioner på “DELAYED – SUSHI”

 • Ellen says:

  Lycka Till :)

 • Nadia says:

  Shit haha hoppas att ni kommer fram!

 • ISA says:

  klart sushi ska va första måltiden i Japan :D Hoppas ni kommit fram nu, förseningar är så drygt!

 • Sofia says:

  Hej Janni! Vart kommer jackan och skorna från? Din blogg är så bra. Puss

 • Leila says:

  Janni,

  I’m a “big” fan of your pants where does it ?

  PS: You’re beautiful !!!

  Kiss

 • Rebecka says:

  Hej Janni!
  Undrar bara hur du och Jon dealar med att resa så mycket ihop? Kan tänka mig att det blir rätt mycket påfrestningar när det är mycket som kan gå “fel” när man reser, typ som förseningar och liknande. Vad är det svåraste med att resa när man står varandra så pass nära? Leder det ibland till bråk? Håller du med om att det kan vara påfrestande ibland? Har ni “vant” er med att resa så muycket tillsammans och i så fall hur? :) Hade varit jättenyfiken på dina svar :)

  • Janni says:

   Hej söta! För oss funkar det bra, vi är ju så vana haha! Ibland kan vi tjafsa lite men det går över snabbt. ;-) Vi har nog vant oss eftersom vi alltid gjort det, så man har tagit sin “roll” haha, jag håller koll på pass, biljetter och tider och Jon bär bagaget (typ) haha! Kram <3

 • Manuelle says:

  Quel est ton appareil photo ? Merci Janni

Leave a Reply

Your email address will not be published.