SKI MODE

08_DSC3110-xtravel-niseko-japan-powder
01_DSC2963-xtravel-niseko-japan-powder
06_DSC3101-xtravel-niseko-japan-powder
07_DSC3103-xtravel-niseko-japan-powder
04_DSC3032-xtravel-niseko-japan-powder
05_DSC3090-xtravel-niseko-japan-powder
02_DSC2986-xtravel-niseko-japan-powder
17_DSC3190-xtravel-niseko-japan-powder

Some more pics from yesterday’s ski-session, at least I nailed one shot of pow-skiing haha! Clothes and skis from HEAD.

God morgon! Såhär ser det ut här i backarna, hade så många bilder från igår så delade upp det lite. :-) Provade mina nya puderskidor från Head, riktigt stora och härliga. Kläderna är även de från Head, ska ju prova deras grejer den här säsongen och hittills är jag helt såld! Älskar både kläder och skidorna. Idag drog jag och Elsa ut på en egen utflykt, vi tog några åk men det snöade massor och blåste så vi gav upp ganska snabbt. Skönt att komma ut en sväng iallafall! :-) Nu ska vi mysa och dricka kaffe, killarna borde komma tillbaka från sin scooter-tur snart. Dom åkte upp i någon backe längre bort men vi körde här där vi bor. Puss från vinterland! <3

//Good morning! This is how it looked in the slopes, had so many pictures from yesterday so I had to split them up a bit. :-) Tried my new powder-skis from Head, super big and nice. The clothes I wear is from Head as well, as I’ve said before I will try their stuff this season and so far I love it! Both clothes and skis. Today me and Elsa went out for our own adventure, we took some runs but it was snowing really bad and it was windy so we gave up pretty quick. It was nice to get out for a while anyway! :-) Now it’s coffee and chilltime, the guys should be back from their scooter-tour soon. They went to a hill further away but we stayed here to ski where we live. Hugs from winter-land! <3

16 reaktioner på “SKI MODE”

 • Hanna says:

  Hej! Du tar så himla fina bilder såhär när du är i backen men tänkte bara fråga vilken kamera du använder då? Åker du med systemkameran, är du inte rädd att den ska förstöras och bli blöt av snön eller hur gör du då? Super fin blogg

  • Janni says:

   Hej och tack! <3 Jag tog inte med min kamera faktiskt eftersom jag troligtvis skulle ramla runt hahaha, men Oskar Bakke (kompis och fotograf) tog med sin. En Nikon D4S :-) Den tål en del så det är ingen fara. Kram!

 • Lorna says:

  wow, really cool! We want more pics! :D Poc & Head are the best!!

 • Helt underbara bilder!! Du är en stor inspiration!
  Skulle bli jätteglada om Ni kollade in vår blogg som handlar om två tvillingsystrars liv!!
  http://wlaukkanens.se

 • Johanna says:

  Ååååh!! Det ser sååå härligt ut! Saknar verkligen skidåkningen!

 • Lissie says:

  Wow Janni :) looks super funny and soo many snow o.O … just amazing!!! Enjoy your trip!!!

 • lisa says:

  Så FINT!!

 • daniela says:

  Hej, jag undrar hur man kan få tag på heads skidkläder eftersom det inte går att skaffa dem via webbsidan? tack på förhand!

  • Janni says:

   Om du går in på Head.com så kan du hitta i en butik nära dig på hemsidan, kolla kläderna du vill ha så kan du se vilka butiker som säljer de. :-) Lite dumt att det inte är någon webshop… Kram!

 • capucine says:

  Hey! Could you upload some pics about after ski outfits? I’m going for a week at the end of this week. I have no idea about what To wear To be warm but also good to have a drink outside at night and be feminine and classy. ANY THING THAT COULD HELP ME? :-)

  • Janni says:

   Hmm, so hard since I only wear warm and comfy clothes haha! I think that’s ok when you’re in a ski-place! ;-) But I can try to figure something out, I wouldn’t wear heels but maybe if you’re going out partying but some with a thicker heel since it’s probably pretty icy. Maybe jeans, a long top and a nicer jacket? :-) Hugs!

   • capucine says:

    Thanks! :-) Yeah wouldn’t wear heels neither. More over i think “after ski shoes” are kind of sexy even if they’re comfy and usefull :-p I saw your post about “winter look” sooooo thank you very much for this one! :-) Such a shame that i don’t have any of this clothes but sales are my friends i’ll try to find something similar! Have an awesome day! :-)

 • Linnea says:

  Så fina bilder! Hoppas att du har det bra :)

 • emma says:

  Hejsan Janni! Undrar bara vart på Heads hemsida man hittar jackan du har på bilderna? Har kollat runt på deras hemsida och hittar bara en orange skidjacka men den ser mycket mörkare ut i färgen, än den du har på bilden.. Tack på förhand :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.