COZY SWEATER

janni-deler-riverisland-fashionbloggerDSC_7194
janni-deler-riverisland-fashionbloggerDSC_7197

A funny sweater from River Island I got as a gift a long time ago, find a similar here! -adlink!

Världens mysigaste tröja, har använt den en hel del men inte visat er den. Perfekt att ha här på kvällarna, har fastat för mysiga sweatshirts. Fick den i present för ett bra tag sedan, ska försöka fota den på också så ni får se hur den ser ut. Tyvärr verkar den inte finnas längre men Nelly har några liknande i andra färger! Ena dagen får jag den här tröjan och sen får jag en mössa av Jon som säger tvärtom, “not a blogger”… ;-) Haha, mysiga är de båda två iallafall! Ska försöka fota någon outfit här även om vi mest glider runt i underställ, blir ju lätt så på skidsemestern så jag hoppas det är ok. Hörs imorgon hjärtan, ha en mysig kväll! <3

//The coziest sweater, I’ve used it a lot but never showed it to you. Perfect for the nights here, I’ve totally fallen in love with sweatshirts. Got it as a gift a while ago, will try to take a pic in it as well so you get to see it on. Unfortunately it seems like it’s not for sale anymore but I saw Nelly had some similar ones in different colors. One day I get a sweater saying this and then I get a hat from Jon that says the opposite, “not a blogger”… ;-) Haha, at least they’re both comfy! Will try to shoot an outfit over here even if we spend most of our time in chill-clothes, that’s how it is on a ski vacation so I hope it’s ok. Talk tomorrow babes, have a cozy night! <3

6 reaktioner på “COZY SWEATER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.