TOURISTS

janni-deler-japan-tourDSC_9508
janni-deler-japan-tourDSC_9515
janni-deler-japan-tourDSC_9516
janni-deler-japan-tourDSC_9512
janni-deler-japan-tourDSC_9519
janni-deler-japan-tourDSC_9522
janni-deler-japan-tourDSC_9532

Me and Elsa went to Kutchan town, almost everything closed but at least we tried!

God morgon på er! Igår åkte jag och Elsa till Kutchan som var en liten stad i närheten av där vi bor, vi hoppades på massa mysiga restauranger och roliga butiker. Nja, det gick sådär för oss haha! Vi fattade inte vart man skulle parkera då allt stod på japanska men tillslut ställde vi oss bara på ett ställe. När vi väl kom ur bilen så var allt stängt, vi kom fram till ett fik som såg mysigt ut så vi tänkte ta en kaffe och värma oss från snön. Men, det fanns inget kaffe och ingen förstod vad vi sa, hahaha! Tillslut gav vi upp, gick och köpte lite snacks på en matubutik (väldigt roligt utbud där inne faktiskt!) och sen körde vi hem. En rolig utflykt som vi kommer skratta åt länge, nästa gång åker vi med våra Japanska vänner så vi kommer till rätt stad. ;-) Borde lära mig japanska… Puss!

//Good morning guys! Yesterday me and Elsa went to Kutchan that was a small town close to where we live, we were hoping for a lot of cozy restaurants and fun stores. Well, it went pretty bad for us haha! We couldn’t understand where to park since everything was in japanese but then we just parked in a spot that looked ok. When we finally got out of the car everything was closed, we arrived to a café and planned to have a coffee and heat up from all the snow. But, there was no coffee and no one could understand us, hahaha! We gave up after a while, went and bought some snacks at a food shop (a very funny selection in there!) and then we drove back home. A fun trip that we will laugh about for a long time, next time we will go with out japanese friends so we end up in the right town. ;-) Should learn japanese… Hugs!

6 reaktioner på “TOURISTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.