SKI BREAKFAST

janni-deler-winter-breakfastDSC_9684
janni-deler-winter-breakfastDSC_9683

My daily breakfast here, yoghurt with banana and corn flakes, scrambled eggs with bacon. And coffee.

God morgon! Lite annorlunda frukost här mot vad jag brukar äta, har ätit det här varje morgon sen vi kom hit. :-) Brukar tycka att äggröra är för “matigt” till frukost men här är jag så hungrig och vill ha något som man står sig på i skidbacken. När åt man cornflakes senast liksom? Sjukt längesen för mig! Sista morgonen här på Freedom Inn, idag ska vi flytta till ett annat ställe som ligger en bit bort. Ska bli kul att se något nytt men kommer sakna det här stället, grym personal och det har verkligen varit hemtrevligt. Om ni ska hit någon gång så kolla Xtravel som har hjälpt oss med allt. Puss så länge! <3

//Good morning! A different kind of breakfast than I usually have, I’ve been eating this every morning since we got here. :-) I usually think scrambled eggs is to “heavy” for breakfast but here I’m so hungry and need something so I have the energy when we ski. Like when did you have cornflakes the last time? So long ago for me! Last morning here at Freedom Inn, today we’re moving to another place in another village. Will be fun to see something new but I will miss this place, the staff is so amazing and it’s been feeling like a real home. If you ever go here you should check out Xtravel that helped us with everything. Hugs babes! <3

13 reaktioner på “SKI BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.