COVER GIRL

janni-deler-veckorevyn

My cover photo for this months VeckoRevyn, photo by: Hans Ericksson

Vet inte om ni har sett det men den här månaden är jag på omslaget för VeckoRevyn! Det var alltså det vi fotade för ett tag sedan, det är även ett reportage med mig och Jon i tidningen. Riktigt kul för oss att ha lite bilder på oss tillsammans, vi fotar ju oftast varandra. :-) Känns otroligt häftigt, andra gången på ett år jag är på omslaget vilket är en stor ära. Trodde jag aldrig när jag startade min blogg, det är er jag har att tacka för så mycket. Att ni går in här varje dag och följer med mig i mitt liv, kommenterar och mailar så fina saker varje dag. Får ofta nypa mig i armen, ni är för underbara!!! <3 Så mycket som jag fått uppleva tack vare er, vill ge er en stor kram allihop! Ska bli kul att se den riktiga tidningen när jag kommer hem, det blir alltid en annan känsla än när man ser en bild på tidningen jämfört med att hålla den i handen. Ni får skaffa tidningen och säga vad ni tycker. :-) Största pussen till er! <3

//Don’t know if you’ve seen it but this month I’m on the cover for VeckoRevyn! That was the thing we shooted a while ago, there’s also an interview with me and Jon in the magazine. So fun for us to have some pictures together, we usually only take pictures at each other. :-) Feels so incredibly cool, second time this year I’m on the cover which is a great honor. Never thought this when I started my blog, I have you to thank for so much. That you go in here every day and follow my life, comments and email me so many beautiful things every day. I have to pinch myself pretty often, you are too sweet!!! <3 So much I’ve gotten to experience thanks to you, just want to give every single one of you a big hug! Can’t wait to see the real magazine when I get back home, there’s always a completely different feeling seeing the real deal compared to seeing a picture of it. You can try to get the magazine and tell me what you think. :-) The biggest kiss to you! <3

30 reaktioner på “COVER GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.