SUSHI PARTY

janni-deler-sushi-party-japanDSC_9569
janni-deler-sushi-party-japanDSC_9568
janni-deler-sushi-party-japanDSC_9572
janni-deler-sushi-party-japanDSC_9570
janni-deler-sushi-party-japanDSC_9579
janni-deler-sushi-party-japanDSC_9581

Sushi-party some nights ago, we got to make our own sushi!

Sista kvällen här i vinterland, imorgon åker vi vidare till Tokyo i några dagar innan vi flyger tillbaka till Stockholm. Känns lite tråkigt att åka härifrån, har varit så avslappnat och skönt. Har glidit runt i myskläder nästan varje dag haha! ;-) Men, det ska bli sjukt kul att se Tokyo, har alltid velat åka dit. För några kvällar sen fick vi laga vår egen sushi, har gjort det en gång innan men då gjorde jag mest de enkla. Den här gången rullade jag i allt smarrigt jag hittade och det var riktigt gott. Hett tips för en rolig kväll, köp hem olika ingredienser och laga själva! Hoppas på att få äta lite bra sushi i Tokyo, älskar sushi… Puss på er!

//Last night for us here in winter land, tomorrow we’re heading to Tokyo for a couple of days before we fly back to Stockholm. Feels a bit sad to leave this place, have been so relaxing and nice. I’ve been wearing chill-clothes almost every day haha! ;-) But, it will be so fun to see Tokyo, I’ve been wanting to go there for such a long time. A couple of nights ago we made our own sushi, I’ve done it once before but then I mostly focused on the easy ones. This time I rolled everything tasty I found in there and it was delish. Great tip for a fun night, buy different ingredients to your home and make them yourself! Hoping for some nice sushi in Tokyo, love sushi… Hugs babes!

10 reaktioner på “SUSHI PARTY”

 • ISA says:

  åh vad smarrigt! tror tokyo har RÄTT bra sushi ;)

 • Anna Lyhs says:

  Like I told you, dont dip tje rice in the soy sauce! When back in stockholm, try Sushi Devil on Tegnergatan if younhave not done that. ( just next to Oskar Bakkes place)

 • Josefine says:

  Hej! Jag älskar din blogg, speciellt din klädstil. Exakt sånn stil som jag vill ha när jag blir stor:)!! Snälla, snälla gör fler egen designade kläder. De kläder som du gjort nu är helt underbara, håller på att tjäna ihop till någon av kläderna. Kan inte du snälla göra mycket basic kläder som är lite billigare en typ 600 kr..
  Du är verkligen bäst. Hörde precis på en podcast du var med i och hörde att du ofta är stressad och måste hela tiden göra något, som typ titta på datorn osv. Så jag har ett tips: gör en egen ansiktsmask och lägg dig och lyssna på podcast, tex fredagspodden eller Värvet, två super bra podcast. En annan sak du kan göra är att läsa en bok mesans du typ dricker en smoothie.. En bra bok är “född fenomenal” av Josefine Bornebush

  Svara gärna på detta ifall du testar några av de här sakerna
  Massa pussar och kramar trettonårig tjej

 • Linnea says:

  Det ser gott ut, men jag tycker verkligen inte om sushi :)

 • kristina says:

  omg this looks amazing!! I love sushi. Listen Janni, have u eever been in china? I m planning to go there this july and i would like to ask some question if you have been there and have time.
  Also I am planning to go to some NICE island close to china. u ve been to vietnam or somewhere there? Can u advice me some? I ve been to thailand before so not there :)
  Thans a lot

 • Margrethe FL says:

  Hvor er genseren fra? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.