BOYFRIEND BLAZER

janni-deler-boyfriend-blazerDSC_9992
janni-deler-boyfriend-blazerDSC_0041
janni-deler-boyfriend-blazerDSC_0027
janni-deler-boyfriend-blazerDSC_9988 copy
janni-deler-boyfriend-blazerDSC_0024
janni-deler-boyfriend-blazerDSC_9990
janni-deler-boyfriend-blazerDSC_0039

Poc glasses/ H&M blazer (Jon’s)/ Lindex shirt/ River Island jeans/ Janni for KL bag (here!)/ Zara shoes

Såhär får det bli ibland, jag hade ju bara med mig vinterjackan som är alldeles för varm här i Tokyo. Snodde Jons kavaj helt enkelt, funkade helt ok. :-) Gillar att den blir oversize! Vi har haft en skön dag i Ginza, mycket lyxbutiker så det var kul att kolla runt där. Chanel-butiken var 4 våningar, har nog aldrig sett så mycket Chanel i hela mitt liv haha! Har inte shoppat något idag dock, imorgon ska vi till några andra områden så passar på då i massa småbutiker. Tror att det ska regna här imorgon, annars så ska jag försöka fota en outfit i något jag shoppat så ni får se. Hörs sen, puss!

//This is how it is sometimes, I only brought my winter jacket which is way too warm here in Tokyo. I stole Jon’s blazer and it worked just fine. :-) Like it oversized! We’ve had a nice day in Ginza, a lot of luxury stores so it was fun to just look around there. The Chanel-store was 4 floors, I don’t think I’ve ever seen so much Chanel in my entire life haha! Haven’t done any shopping today though, tomorrow we’re going to a few other places so I thought I would go for it then instead in all the small shops. Think it will rain here tomorrow, otherwise I will try to shoot an outfit in something I bought here so you can see. Talk soon, hugs!

15 reaktioner på “BOYFRIEND BLAZER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.