MIXED MATERIALS

janni-deler-white-laceDSC_9974
janni-deler-white-laceDSC_9978 copy

My new beautiful top/dress I found in Shibuya yesterday!

God morgon babes! Den här hittade jag igår, älskar ju speciella plagg och det finns det gott om här… ;-) Vi åkte till Shibuya 109 igår (tack för tipset!) och där var det 8 våningar med superspecial-butiker för tjejer. Det var nästan lite för special till och med för mig men otroligt kul att se och alla som jobbade var väldigt stylade. Tycker tjejerna här är SÅ balla, efter att ha gått runt där i över en timme så började jag undra vad det var för kläder jag egentligen tänkte köpa haha! Blev nog påverkad av alla coola människor. Hittade iallafall den här toppen/klänningen, älskar den. Dock så kändes den som en klänning i butiken men när jag kom hem och drog på mig klackar till kom jag snabbt fram till att det var en topp för mig, jag är lite längre än tjejerna här hehe. Nu ska vi till Ginza och spana in det, hörs snart! <3

//Good morning loves! I found this yesterday, I love special pieces and there’s a lot of it here… ;-) We went to Shibuya 109 yesterday (thanks for the tip!) and it was 8 floors with super-special stores for girls. It was almost a bit too special even for me but so fun to see and everyone who worked there was very styled. Think the girls here are SO cool, after we’ve been walking around there for over an hour I started thinking about what I was about to buy haha! Guess I was affected by all the cool people. Anyhow I found this top/dress, love it. It felt like a dress in the store but when I got back home and tried it with heels I quickly noticed that it was a top for me and not a dress, I’m a bit taller than the girls here hehe. Time to head to Ginza and check that out, talk soon! <3

15 reaktioner på “MIXED MATERIALS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.