CAROUSEL

janni-deler-carousel_DSC4717
janni-deler-carousel_DSC4474
janni-deler-carousel_DSC4525
_DSC4484

Imso.com top (here! -adlink)/ Nelly.com jeans/ Make Way earring/ Janni for KL bag (here!)/ Old shoes

Här kommer en helsvart look med en lite roligare location vi tog innan vi flög hit till Tokyo. Älskar hotellet vi bodde på, vilket hotell har en karusell mitt i allt? Haha, galet och helt underbart! Lite snurrig efter den här plåtningen men det var det värt, tack Oskar för hjälpen! ;-) Lång dag idag, det har gått så fort så jag hinner knappt med själv. Har inte hunnit fota några outfits (har typ inga kläder med mig, så kan bero på det), plus att vi sprungit runt på stan hela dagarna och iväg på middag direkt efter. Shoppade inte alls så mycket som jag trodde jag skulle göra, men hittade några roliga plagg. :-) Är helt inne på sommarkläder, fråga mig inte varför. Ska försöka visa lite mer vinter-looks när jag kommer till Sthlm iallafall! Puss på er. <3

//Here is one all black look with a pretty fun location we took before we flew here to Tokyo. Love this hotel we stayed at, what hotel have a carousel in the middle of everything? Haha, crazy and totally amazing! Was a bit dizzy after this shoot but it was worth it, thanks Oskar for the help! ;-) Long day today, time flies so I almost don’t have time for myself. Haven’t shooted any outfits (may be because I didn’t bring any clothes), plus that we’ve been running around town every day and straight to dinner afterwards. Didn’t do as much shopping as I thought, but I found some fun things. :-) I’m totally in to summer clothes, don’t ask me why. Will try to show some more winter-looks when I’m back in Sthlm anyway! Hugs sweeties. <3

23 reaktioner på “CAROUSEL”

 • Vad fina bilder! Och hur kul med en karusell på sitt hotell?? Haha vill ha en hemma! :D

  http://annlooos.blogspot.com

 • Diana says:

  Beautiful photos!! Love the concept of the carousel.
  ~~ Diana~~
  http://www.TheNeonFactor.com

 • lisa says:

  grymma bilder, din outfit passar in perfekt!

 • Really beautiful pictures !
  Love your look !!
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Hanna says:

  Hi, you look superb! What kind of makeup do you wear in these photos?

 • ISA says:

  drömkroppen!? japp.

 • Janina says:

  Hej!
  Jag kommer vara i Marbella med min pojkvän under två månaders tid i vår. Jag har en fråga till dig som jag väldigt gärna skulle vilja ha svar på. Det är nämligen så att jag är gluten- och laktosintolerant och undrar om du vet om det är lätt att hitta sådana alternativ i Marbella? I matbutiker då tänker jag. Sedan undrar jag om du har några tips på restauranger, caféer och dylikt som serverar bra gluten- och laktosfri mat. Väldigt tacksam för svar!

  Måste avsluta med att berömma din blogg, du inspierar otroligt mycket!

  • Janni says:

   Hej fina du! Jag vet att Ida (tjejkompis) hade det lite svårt där nere på restaurang, men i butikerna finns det laktos-glutenfritt på det mesta. :-) Prova fresh food café, där tror jag absolut du kan hitta massa goda grejer du kan äta. :-) Har inte de problemen själv så inte mega-koll… Kram!

 • hanna says:

  Du är så fin! är även super kul att följa din blogg under dina äventyr!
  Läser du några bloggaar?
  Vilka isåfall? skulle vara kul att veta :)
  Kram <3

  • Janni says:

   Tack söta! Jag läser alla bloggar som jag umgås med (Alexandra Bring, Ida Warg, Fanny Lyckman, Lisa Olsson, Angelica Blick osv osv!). Sen har jag även några utlandsbloggar jag kolla in, sincerely jules, negim mirshaeli (stanving?). Kram!

 • Emma says:

  Vad har du för bh/underkläder under en såndär topp? :)

 • Emma says:

  Så fina bilder!

 • Lisa says:

  Wow, skitsnyggt! Tyckte det var likt Sandy från filmen Grease ;)

 • Chrystin says:

  Beautiful photos! I was just going to say the same as Lisa above….reminds me of Sandy from Grease, but even more gorgeous! xx

 • Johanna says:

  Ååh, den första (framför allt) är jättefin! :)

 • Sanna says:

  Got to say: I just LOVE your blog!

  You’re stunning, you have an inspirational lifestyle (mainly because you travel so much), beautiful pictures and amazing style! I think you would look too damn good wearing a garbage bag or something haha! Also I just like how often you post!
  I’m so happy that you write also english ’cause my swedish is so bad :D For my luck, I understand it a bit better than I speak or write.
  I have read your blog about a year now and this is the first comment I write… pretty pathetic I’ll say haha! But you just got to take the time right? :) What a novel this is going to be soon… But keep bloggin’ girl and i’ll keep reading!

  Hoppas du har vacker dag! (omg how long it took me just to write one sentence. shocked as f)

  Hälsingar
  A girl from Finland

  • Janni says:

   Thanks a looot for your comment sweetie! <3 Keep them coming, I love to get your feedback! :-) Hugs!

 • Petra says:

  beautiful as always! :-)

 • Ellinor says:

  Fantastiskt fina bilder! Undrar hur du får in adlinks till produkterna, hur fungerar du? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.