TOURISTING

janni-deler-exploring-tokyoDSC_9915
janni-deler-exploring-tokyoDSC_9935
janni-deler-exploring-tokyoDSC_9905
janni-deler-exploring-tokyoDSC_9942 copy
janni-deler-exploring-tokyoDSC_9941
janni-deler-exploring-tokyoDSC_9946
janni-deler-exploring-tokyoDSC_9954
janni-deler-exploring-tokyoDSC_9960

Strolling around town, shopping and trying out the subway!

God morgon från den här häftiga staden! Nu har vi varit runt två dagar i rad och det finns så mycket mer att se, helt galet. Sista rushen för oss så nu idag ska vi försöka bocka av lite fler ställen. Något jag tänkt på är hur otroligt rent det är överallt, ser inget skräp på gatorna alls och det gör det så fräscht. Mycket folk men det är så kul att gå runt och kolla, när det blir grön gubbe vid övergångsställen så blir det som en myrstack haha! Ganska knasiga butiker här också så får hoppas på lite mer shopping under dagen. Turist-dags för oss, puss!

//Good morning from this cool city! Now we’ve been around for two days in a row and there’s so much more to see, crazy. Last day for us so today we will try to check out a few more places. Something I’ve been thinking about is how incredibly clean it is everywhere, no trash on the streets and it looks so fresh. A lot of people but it’s fun to just walk around and people-watch, when there’s green light in the pedestrian crossings it feels like there’s people everywhere haha! Pretty weird shops here too so I’m hoping to find some more shopping during the day. Tourist-time for us, hugs!

12 reaktioner på “TOURISTING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.