RIPPED JEANS

janni-deler-ripped-jeansDSC_0187
janni-deler-ripped-jeansDSC_0188
janni-deler-ripped-jeansDSC_0192
janni-deler-ripped-jeansDSC_0218

Carin Wester jacket (here! –adlink)/ Lindex top (here!)/ Brandy Melville jeans/ Céline bag/ Nike shoes

Känner mig lite hip-hop idag, haha! Skaffade mig de här jeansen idag, såg att de inte fanns på hemsidan men finns några kvar i butiken i Sthlm iallafall. Var tvungen att dra på mig de direkt, finns inga skönare byxor. :-) Nu är vi hemma hos pappa och har precis ätit en mysig fredags-middag, har sprungit runt som en tok på stan idag. Är visst inge bra på att inte stressa runt… Skönt med en härlig middag att avsluta dagen med! Ska hem och sova snart och imorgon är det tränings-brunchdate med Klara. Hörs imorgon hjärtan, ha en fin kväll!

//Feeling a bit hip-hop today, haha! Got these jeans today, noticed they didn’t have them on the webshop but they have some left in the store in Sthlm. Had to put them on straight away, there’s no comfier jeans. :-) Now we’re at my dad’s place and just had a cozy friday-dinner, been running around town all day. Guess I’m not so good at not stressing around… Nice to end this day with a nice dinner! Will go home to get some sleep soon and tomorrow there’s workout-brunch-date with Klara. Talk tomorrow loves, have a great night!

10 reaktioner på “RIPPED JEANS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.