CRAZY PLACE

janni-deler-crazy-placeDSC_9805
janni-deler-crazy-placeDSC_9783
janni-deler-crazy-placeDSC_9846
janni-deler-crazy-placeDSC_9864

So now our trip to Japan is done, love that crazy place!

God morgon! Vaknade tidigt imorse (jetlag) så jag och Jon har kört mail-race och druckit kaffe. :-) Ganska skönt, har känt mig lite stressad då jag inte haft ork/tid att jobba ordentligt och känner att bloggen har hamnat lite i kläm eftersom vi gjort så mycket varje dag. Har försökt göra mitt bästa men det är inte alltid lätt, nu ska jag ge er full fokus här! Några önskemål som ni vill att jag ska skriva om/visa? :D Har iallafall varit en grym resa, Japan är nog det knasigaste stället jag varit på i mitt liv. Bara att det finns en nöjespark i backen, ganska häftig syn när man åker skidor. Hörde att det ska snöa massor här hemma i helgen, så vi får vara kvar i ett vinterland haha! Puss, ha en grym fredag!

//Good morning! Woke up early this morning (jetlag) so me and Jon have had email-race and lots of coffee. :-) Felt so good, I’ve been a bit stressed lately since I haven’t had energy/time to work as usual and I feel that I haven’t had time for my blog as much since we’ve been doing so many things every day. I’ve tried my best but it’s not always easy, from now on I will give you guys all my focus! Anything you want me to write/show? :D Anyway, we’ve had a great trip and Japan is one of the craziest places I’ve been to in my life. Just the fact that they have an amusement park in the slope, a pretty cool view when skiing. Heard that it will be a lot of snow here in Sthlm this weekend, so I guess we will stay in a winter land haha! Hugs, have a great friday!

25 reaktioner på “CRAZY PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.