TRAVEL TIME

janni-deler-beach-surf-baliDSC_3633
janni-deler-balangan-beachDSC_3498
  
janni-deler-balangan-beachDSC_3497 copy
janni-deler-canggu-baliDSC_4543
janni-deler-canggu-baliDSC_4552

Some snaps from our Bali trip, this time we go to Cape Town to do a bunch of activities!

Good morgon! Såå pepp på att åka iväg nu, om allt gått som det ska sitter vi på planet till Cape Town just nu. Har tidsinställt lite inlägg under dagen eftersom vi reser hela dagen. ;-) Vi åker dit med Nelly för ett superkul jobb, vet inte hur mycket jag kan berätta ännu men det får ni snart veta. Vi är ett riktigt härligt gäng som åker, tror vi kommer få det fantastiskt där borta. Lovar massa bilder och kanske lite videos, blev ju aldrig av i Tokyo eftersom Seppi blev sjuk. :-( Ska försöka den här gången! PUSS, och heej då Sverige! <3

//Goood morning! So stoked to go away now, if everything went as planned we’re on the plane to Cape Town right now. I’ve timed some posts during the day since we travel all day. ;-) We’re going there with Nelly for a super fun job, don’t know how much I can tell you yet but you’ll see soon. A super fun team is going, think we will have an amazing time over there. Promise tons of pictures and some videos maybe, never had time to do it in Tokyo since Seppi got sick. :-( Will try my best this time! HUGS, and byee Sweden! <3

11 reaktioner på “TRAVEL TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.