SWIRL IT

janni-deler-swirl5F4A8291
janni-deler-swirl5F4A8310
janni-deler-swirl5F4A8288

Rami’s hat/ Dress here!/ Shoes here! -adlinks

God morgon! Utvilad Janni här, fy f*n vad skönt! Strömmen ligger nere här två timmar varje morgon, så har legat vid poolen och druckit juice som Rami gjorde åt oss. Ganska skönt att vara avskärmad ett tag, datorn är död och har inte gått att ladda så då kan jag ligga vid poolen och inte göra så mycket annat. :-) Här är en look jag hade på mig för någon dag sedan när vi hade middag i villan, ljuset var helt gaaalet! Älskar den här klänningen, jag drog ett skärp i midjan på den för jag tycker om den formen. Kändes lite bohemiskt. Nu ska jag sola lite mer och ladda för dagen, pjuuh lite nervös. Hörs senare, puss!

//Good morning! A rested Janni here, holy sh*t it feels good! The electricity is down here two hours every morning, so I’ve been laying by the pool and had juice that Rami made for us. Pretty nice to be off for a while, my computer was dead and I couldn’t charge it so I could stay by the pool and do nothing about it. :-) Here’s a look I had a few days ago when we had dinner in the villa, the light was magical! Love this dress, I had a belt in my waist because I like that shape. Felt a bit bohemian. Now I will lay by the pool and get ready for the day, pjuuh I’m a bit nervous. Talk soon, hugs!

23 reaktioner på “SWIRL IT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.