RED ON TOP

janni-deler-jeans-shorts25F4A9952
janni-deler-jeans-shorts5F4A0046
janni-deler-jeans-shorts5F4A0019
janni-deler-jeans-shorts5F4A0031
janni-deler-jeans-shorts5F4A0065 copy
janni-deler-jeans-shorts5F4A9978

Lindex glasses/ Nelly top (on sale here!)/ Levis shorts (here!)/ Nelly shoes    -adlinks

En till look från Cape Town, har lite kvar på lager som jag inte hunnit blogga så hoppas det känns ok. :-) Kanske inspiration om någon ska på någon resa? Hehe! Älskar den här toppen, har verkligen fastnat för off shoulder-plagg senaste tiden. Både toppar och klänningar, tycker det är supersnyggt. Har varit på några möten idag, mötte upp blogg-gänget (haha) för lunch och nu sitter jag på kontoret. Ska försöka rensa mailen och sen ha ett till möte, vill träna ikväll också så ska inte gå hem allt för sent. Hörs ikväll, kärlek!

//A look from Cape Town, have some stuff left to show you that I haven’t had time to blog yet so I hope it’s ok. :-) Maybe some inspiration for someone going on a trip? Hehe! Love this top, gotten totally obsessed with off shoulder pieces lately. Both tops and dresses, really like it. I’ve been to some meetings today, met up with the blog-team (haha) for lunch and now I’m at the office. Will try to finish my email inbox and then another meeting, want to workout today too so I can’t go home super late. Talk tonight, love!

26 reaktioner på “RED ON TOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.