WARM BOOTS

janni-deler-winter-boots-ikkiDSC_1066
janni-deler-winter-boots-ikkiDSC_1071
janni-deler-winter-boots-ikkiDSC_1067

My new amaaazing boots from Ikkii, find more colors here!

God morgon! Vaknade upp till sol imorse, vet dock att det inte är lika varmt som det ser ut och jag är redo. ;-) Här är mina underbara skor jag beställde innan jag åkte, tycker de är så sjukt söta! Känns som man har tofflor på sig, har knallat runt i de nu hela morgonen här hemma. Ska försöka fota de i en look så snart som möjligt så ni får se de på! Har letat efter några bra vinterskor så otroligt länge nu men inte hittat några jag gillar, så när jag såg dessa kände jag bara yes. Nu ska jag faktiskt ta en promenad i solen, lyssna på musik och njuta av att vara hemma. Har lite möten från lunch och framåt men en prommis hinner jag med. Hoppas ni haft en fin start på dagen så hörs vi senare, puss!

//Good morning! Woke up to sun this morning, I do know that it’s not as warm as it looks though and I’m ready. ;-) Here’s my new lovely shoes I ordered before I left, think they are so cute! Feels like I’m wearing slippers, been walking around in these all morning at home. Will try to show them to you in a look as soon as possible so you can see them on! Been looking for good winter boots for such a long time but haven’t found the perfect ones, so when I saw these I only felt yes. Will go for a walk in the sun now, listen to music and enjoy being at home. Have some meetings from lunch and after but I do have time for a walk first. Hope you guys had a nice start of the day and we’ll talk soon, hugs!

13 reaktioner på “WARM BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.