LADIES

janni-deler-gokart5F4A9205

Fun to meet the girls again, workout and dinner!

Mysig kväll med de här tjejerna (minus Lisa). Jag och Fanny körde ett benpass, kommer inte kunna gå imorgon… Skönt att köra ett riktigt pass med fokus på ben, längesen jag gjorde det och alltid roligare med sällskap. :-) Efter det mötte vi upp Alexandra för middag, åt teriyaki och snackade ikapp om allt som hänt den senaste tiden. Har saknat mina ladies! Mysigt med en kväll ihop mitt i veckan. Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig, ligger lite efter när det kommer till sömn efter resan. God natt fina ni, hoppas ni har en mysig kväll! <3

//Cozy night with these ladies (minus Lisa). Me and Fanny did a leg workout, won’t be able to walk tomorrow… It was nice to do a real workout focusing on legs, long time since I did it and it’s always funnier with some company. :-) After that we met up with Alexandra for dinner, had teriyaki and catched up on the last time. I’ve missed my ladies! Cozy with a night together in the middle of the week. Time for a shower and then some sleep, I’m a bit behind on the sleeping-part after the trip. Good night loves, hope you all have a cozy one! <3

14 reaktioner på “LADIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.