UP AND DOWN

Foto 2015-02-07 15 47 00

Headstand-time and my Femimal amino acids.

Det är så skönt att stå på huvudet, vet inte vad det är men det känns som man får ny energi på något sätt. Gjorde det några gånger i Sydafrika, ska försöka göra det nu varje morgon. :-) Tog en prommis/jogg samtidigt som tvätten torkade, försöker få in min rutin igen även om jag får tvinga mig iväg. Nu när jag är hemma finns det ingen ursäkt för att lata sig, jag vet att jag mår bättre av det och längtar tills den känslan kommer. Kör jag på denna vecka så kommer det bli lättare nästa, som alltid. Glad att jag har mina Femimal-produkter som hjälper mig lite på vägen, tog PWO:n idag innan joggen vilket gav mig den sista pushen ut. Om ni är sugna på några av Femimals produkter så är det 20% rabatt (som dras i kassan) idag fram tills kl. 10.00 imorgon. Alla hjärtans dag-rabatt! :-) Dags för stretch och en lååång dusch, puss på er!

//I really like to stand on my head, don’t know what it is but it feels like I get new energy somehow. Did it a few times in South Africa, will try to do it now every morning. :-) Took a walk/jog while the laundry was drying, trying to get my routine back even if I have to force myself. Now when I’m at home there’s no excuse to be lazy, I know I feel better doing it and I long for that feeling to come back. If I go for it this week it’ll be easier the next, as always. Glad I have my Femimal-products to help me on the way, had PWO today before my jog which gave me the last push to do it. If you feel like getting some of Femimal’s products there’s 20% off today until 10 AM tomorrow. Valentines-discount! :-) Stretch and a looong shower coming up, big hug!

9 reaktioner på “UP AND DOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.