BO KAAP

1_MG_0847 - Photo by Fabian Wester
15_MG_1739 - Photo by Fabian Wester
3_MG_0850 - Photo by Fabian Wester
8_MG_0874 - Photo by Fabian Wester
9_MG_0880 - Photo by Fabian Wester
7_MG_0866 - Photo by Fabian Wester
10_MG_0887 - Photo by Fabian Wester
11_MG_1670 - Photo by Fabian Wester

Jumpsuit here!/ Shoes here!/ Chloé bag (borrowed)    -adlinks

God morgon på er! Fick precis de här bilderna av Fabian, det här är jumpsuiten ni var många som frågade om. Riktigt mysig och samtidigt fin! Och husen här ska vi inte ens prata om… Skulle vilja träffa den människan som kom på att måla alla hus i olika färger och tacka för en dröm för ögonen. Tänk att bo i ett litet rosa eller blått hus, då skulle det vara svårt att inte vara glad varje dag. ;-) Jag är ju i o för sig glad nästan varje dag, men iallafall. Idag har jag en härlig dag framför mig, ska på ansiktbehandling i eftermiddag och sen bio med min syster, vi ska se 50 shades of Grey… Ska bli spännande haha! Nu ska jag jobba undan lite så vi hörs snart, puss!

//Good morning guys! Just got these pics from Fabian, this is the jumpsuit many of you asked about. So comfy and still looks good! And don’t get me started on these houses… Would love to meet the person who came up with the idea to paint all these houses in different colors and say thanks for giving my eyes a good time. Imagine to live in a small pink or blue house, it wouldn’t be hard to be happy every day. ;-) I’m happy almost every day though, but still. Today I have a great day ahead of me, going on a facial treatment in the afternoon and then to the cinema with my sister, we’re going to 50 shades of Grey… Will be interesting haha! Now I will get some work done so I’ll talk to you soon, hugs!

54 reaktioner på “BO KAAP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.