X – LAST CHANCE

jannideler-xide

 

Let’s vote on my X, remember the party I will host if I win… ;-)

God morgon fina ni! Hur mår ni? Jag mår super, solen skiner och jag har sovit massor haha! Vill bara pusha en sista gång för mitt X (tävlingen avslutas den 15/2), om jag vinner kommer min design alltså hamna på den flaskan som kommer finnas ute i butik. Hade varit så sjukt ballt! Om jag vinner så har jag lovat en stor fest, så nu hoppas jag att ni vill det och röstar. ;-) Röstar gör ni HÄR genom att likea, dela eller kommentera! Heja heja! Nu ska jag dra mig till kontoret för möten, kör mötes-maraton när jag äntligen är hemma. Skönt att vara på plats för en gångs skull! Puss!

//Good morning lovelies! How are you? I feel super, the sun is shining and I’ve slept a lot haha! Just wanted to give a last push for my X (the competition will end the 15/2), if I win my design will be on the bottle that is out in stores. Would’ve been so cool! If I win I also promised a party, so now I hope you want that and vote. ;-) You can vote HERE by liking, share or comment! Go go go! Now I will head to the office for meetings, I’m doing some kind of meeting-marathon when I’m finally at home. Nice to be in one place for once! Hugs!

3 reaktioner på “X – LAST CHANCE”

 • Paulina says:

  Hej vet inte hur mycket du läser kommentarer men undandrar i alla fall hur du och Jon hanterar ett distansförhållande, hur mycket berättar ni för varandra om dagarna vad ni gör osv? Nämligen så att jag befinner mig i Australien och min pojkvän hemma i Sverige och vi vill verkligen få det att fungera nu.

  Tack på förhand.

  • Janni says:

   Hej fina! Vi försöker prata så ofta det går, men vi smsar oftast. Men iallafall höras någon gång per dag, vissa dagar mer om vad man gör osv och vissa dagar bara hur man mår. Det där får man väga av själv hur mycket man “behöver”, det ska ju funka för båda! :) Kram!

 • Sofia says:

  Vad tråkigt att man inte kan rösta när man inte har fb :( hade gärna varit med o röstat fram din design ju :) !

Leave a Reply

Your email address will not be published.