FRIYAY

janni-deler-dancing-lady5F4A9988
janni-deler-dancing-lady5F4A9990

Have a great friday babes!

God morgon! Till att börja med, filmen igår… My gosh! Ska berätta mer senare idag men kan säga att jag verkligen gillade den. Inte slutet dock men ska inte avslöja något! ;-) Ville bara önska er en grym fredag, jag har fastnat framför datorn alldeles för länge den här morgonen så nu måste jag skynda mig. Ska iväg på frukostmöte nu och senare ikväll ska jag äta middag med Mira. Kommer bli en mysig helg, min fina mamma fyller 50 år så vi ska iväg i helgen. Nä nu måste jag springa, puss! <3

//Good morning! To start with, the movie last night… My gosh! Will tell you more later on but I can just say that I really liked it. Not the end though but I won’t tell you too much! ;-) Just wanted to wish you a great friday, I got stuck in front of the computer way too long this morning so now I have to hurry. Going for a breakfast meeting now and later on tonight I will have dinner with Mira. Think this will be a cozy weekend, my mom turns 50 so we’re going away this weekend. Now I have to run, hugs! <3

15 reaktioner på “FRIYAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.