VALENTINES DAY

jannideler-valentines-tips

Her: Underwear here!/ Glasses here!/ Bag here!/ Candle here!/ Shoes here!

Him: Watch here!/ Perfume here!/ Bag here!/ Suit here!/ Shoes here!      -adlinks

Nu är alla hjärtans dag verkligen runt hörnet, så jag tänkte ge lite sista minuten tips. Man kan alltid ge en present i efterskott, därför är det bra med distansförhållande ibland! ;-) Jag tycker egentligen inte att man behöver ge massa saker, en blombukett eller lite extra kärlek räcker gott och väl. :-) Men, alla gillar ju att få lite nytt. Tjejer blir ju glada för det mesta (eller jag iallafall…), så underkläder, snygga glasögon eller en väska (hehe) är alltid kul. Killar däremot blir svårare men en grym väska, parfym som man får välja själv eller en snygg kostym. Efter filmen igår vill jag att Jon ska ha kostym jämt haha! Så sjukt snyggt, love it. Ska ni fira alla hjärtans dag? Jag ska vara med familjen och fira min fina mamma ute på sjön, vi ska åka båt från imorgon tills på söndag. Bara man är med folk man älskar/gillar kan det inte bli fel, och om någon känner sig ensam kan man alltid snacka med mig. <3

//Now valentines day is literally just around the corner, so I thought I would give you some last minute tips. You can always give a gift later on, that’s one thing that’s good with distance relationships! ;-) I actually don’t think you need to give each other lots of things, a bouquet of flowers or some extra love is more than enough. :-)  But, we all like to get some new things. Girls gets happy for almost everything (at least I am…), so underwear, nice glasses or a bag (hehe) is always nice. Guys on the other hand is a bit harder but a great bag, perfume of your choice or a nice suit. After I saw the movie I want Jon to wear a suit every day haha! Looks so good, love it. Are you celebrating valentines day? I’m spending it with my family to celebrate my mom at sea, we’re going on a boat tomorrow until sunday. As long as you are with people you love/like it can’t go wrong, and if someone feels lonely you can always talk to me. <3

13 reaktioner på “VALENTINES DAY”

 • Viktoria says:

  Vad sött av dig att man kan prata med dig om man känner sig ensam! Du verkar vara en så himla go och varmhjärtat tjej :)

 • Amanda says:

  Vad fint du skrev med den sista meningen. Känner mig väldigt ensam och har precis gjort slut med pojkvännen. Har inga planer för valentines och all denna valentineshets är ganska jobbig för mig. Det kändes som att du skrev rakt in i mitt hjärta :) tack!

  • Janni says:

   Sötnos, måste vara jobbigt men försök inte tänka på det så mycket. :-) Det är bara en vanlig dag som vilken annan som helst. Jag finns alltid här om du känner dig ensam! <3

 • Maja says:

  Hej
  Jag undrar var du går och sol-sprayar dig någonstans? Ska snart till Mauritius och det vore skönt slippa komma dit genomskinligt grå… Har du något bra ställe du kan tipsa om?
  O kul blogg, mina döttrar tipsade mig om den :)

  • Janni says:

   Min tjejkompis Klara (@tanbyklara på instagram) gör det på mig! :D Hör av dig till henne, skönare tjej får man leta länge efter haha! Kram!

 • Magda says:

  Så himla go du är! <3

 • Julia says:

  Hej Janni! Har en fråga som jag har tänkt på ett par gånger. Var har dina gamla vänner tagit vägen? Undrar lite vilka du umgicks med innan kändisskapet och bloggvärlden, bortsett från din familj. Känns som att man (nästan) bara får se och höra om nya vänner/bloggtjejerna här. Antar ju att ditt liv inte stod helt tomt på vänner innan du lärde känna dem och kom igång med bloggen. Hoppas inte att det lät för negativt!! Jag vet inte hur jag ska formulera frågan på annat sätt, jag är lite nyfiken :D Kram!

  • Janni says:

   Hej fina du! Mina “gamla” vänner är utspridda lite överallt i världen tyvärr. Men ganska kul för jag kan åka och hälsa på! ;-) Jag är inte den enda som vill ut och se andra delar av världen haha, mina bästa vänner bor i LA och London men sen har jag även några kvar i Sverige som jag träffar så ofta jag kan. Mira umgicks jag med igår och min syster har alltid varit min bästa vän och vi ses jämt när jag är hemma. Bra fråga och jag förstår att du undrar, hoppas du har lite bättre koll nu. :-) Kram!

 • Maaike says:

  Sounds like a great weekend! Have fun!! I’m not celebrating Valentines Day, because I think it’s a bit stupid haha. I’m going to spend it with my BF though ;-)
  Hugs <3

 • Vart gör Du Dina fina collage?? Behöver lite tips! Hoppas Du haft en härlig alla hjärtans dag!!
  http://wlaukkanens.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.