FLUFFY

janni-deler-black-fluffy-jacketDSC_1302
janni-deler-black-fluffy-jacketDSC_1298
janni-deler-black-fluffy-jacketDSC_1315
janni-deler-black-fluffy-jacketDSC_1294 copy
janni-deler-black-fluffy-jacketDSC_1311
janni-deler-black-fluffy-jacketDSC_1319

Hat here!/ Jacket here!/ Sweater (more info soon)/ SanneAlexandra pants (here!)/ Janni for KL bag/ Isabel Marant shoes

En varm look som min snälla syster fotade av lite snabbt idag, ääälskar den här jackan. Har nästan levt i den när jag varit hemma, tror inte jag visat den innan? Finns på rea nu dessutom! :-) Har varit så himla svart/grå/vit när det kommer till kläder sen jag kom hem, så det fick bli en rosa mössa. Den här är gammal men hittade en liknande på Nelly som jag länkade till. Enkelt sätt att lägga till lite färg! Nu ska vi snart åka till båten och blir borta tills imorgon, ska bli superkul att fira min lilla mamma som blir 50 år!! Galet… Vet inte alls hur internet kommer funka där men ska försöka ge er någon update, även om jag ska fokusera på min fina familj ikväll. Puss hjärtan!

//A warm look that my lovely sister helped me to shoot today, looove this jacket. I’ve almost been living in it when I’ve been at home, don’t think you’ve seen it on before? It’s on sale now too! :-) Have been so black/grey/white on the clothing-part since I got back home, so I had to add a pink hat. This one is old but I found a similar one at Nelly that I linked to. Easy way to add some color! Now it’s soon time for us to go to the boat and will be away until tomorrow, will be so fun to celebrate my lovely little mom that turns 50!! Crazy… Have no idea about the internet-situation over there but I will try to give you an update, even if I will focus on my family tonight. Hugs lovelies!

10 reaktioner på “FLUFFY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.