L O V E

janni-deler-veckorevyn3 copy

Me and my love for VeckoRevyn. Photo by Hans Ericksson

God morgon och glad alla hjärtans dag till er! <3 Här får ni massa kärlek från mig! :-) Saknar min fina kille idag såklart! Har inget inbokat när vi ska ses vilket känns lite jobbigt… Blir ju lite svårare nu när vi båda har fullt upp på varsitt håll. Förut kunde jag alltid åka iväg (typ) och hänga men nu när jag har så mycket jag vill göra så blir det inte lika enkelt att bara släppa allt och åka. Både kul och tråkigt, jag älskar allt jag får göra och vill så mycket men det är tråkigt när jag inte hinner hänga med min älskling. Ska ta tag i det nästa vecka och boka in några dagar iallafall, får försöka vara smart i planeringen vilket jag inte är haha! Bokar in allt jag kan när jag är i Stockholm för att kunna åka iväg sen, men ibland vill jag för mycket och bokar in för mycket. Inte lätt… Tror jag behöver lite extra loove idag! ;-) Önskar er en härlig morgon, jag ska börja packa inför helgen nu. Hörs snart, stor puss! <3

//Good morning and happy valentines day to all of you! <3 Here’s a bunch of love from me! :-) I miss my amazing bf today of course! We haven’t booked any dates to hang out which feels a bit tough… It gets harder now when both of us have a busy schedule on our own. Before I could always go (kinda) and hang out but now when I have a lot of things I want to do it’s not that simple anymore to just let go of everything and fly away. Both fun and boring, I love that I can do all these things I want to do but I hate the fact that I don’t have time to spend with my love. Will get on that next week and book a few days anyway, have to be smart with my planning which I’m not at the moment haha! I try to book as many things as possible when I’m finally in Stockholm to be able to go away, but sometimes there’s just too many things and I book too much. Not easy… Think I need a bit of extra loove today! ;-) I wish all of you a great morning, I will start to pack for the weekend away. Talk soon, big hug! <3

5 reaktioner på “L O V E”

Leave a Reply

Your email address will not be published.