X-FORCE

janni-deler-xforce-stockholmDSC_1244
janni-deler-xforce-stockholmDSC_1258
janni-deler-xforce-stockholmDSC_1253
janni-deler-xforce-stockholmDSC_1264

Superfun to try the new Xforce gym in Sthlm, kinda weird to see myself on the walls haha!

God morgon! Träningsvärken idag är inte att leka med… Var och tränade på nya Xforce i fredags som har öppnat i Stockholm, negativ träning är helt galet. Man kör maskinerna en gång, 6-12 reps och sen är du klar med den maskinen. Man tar den vikt man kan och sen får man påslag på vägen tillbaka så musklerna vilar aldrig, riktigt effektivt för någon som jag som inte har överdrivet mycket tid jämt. Ganska kul att se mig själv hänga runtom i gymmet också haha! Min faster jobbar med Xforce-gymmen så jag plåtade detta för ganska längesen för deras större gym. Ska börja köra här nu när jag är i Sthlm! Ska försöka flörta med dom på gymmet också så vi kanske kan köra någon grupp-träning ihop där någon gång. ;-) Ska visa er bilder från kvällen när vi kommer fram, inte superinternet så ladda upp bilder går inte riktigt. PUSS!

//Good morning! The soreness in my muscles is not to joke about today… I trained at the new Xforce this friday that just opened in Stockholm, negative training is insane. You do the different machines once, 6-12 reps and then you’re done with that exercise. You go for the weight you can handle and get the extra weight on the way back so the muscles never rest, so effective for someone like me who doesn’t have a lot of time usually. Pretty fun to see myself hanging on the walls there too haha! My aunt works with the X-force gyms so I did a photoshoot a long time ago for the bigger gym they have. Will start to workout here when I’m in Sthlm! Will also try to flirt with the crew there and maybe try to organize some kind of group workout with you guys. ;-) Will show you some pics from last night when we get back home, not really super-internet here so I can’t upload any pictures. HUGS!

6 reaktioner på “X-FORCE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.