ON BOARD

janni-deler-boat-outfitDSC_1520
janni-deler-boat-outfitDSC_1494
janni-deler-boat-outfitDSC_1480
janni-deler-boat-outfitDSC_1510
janni-deler-boat-outfitDSC_1447
janni-deler-boat-outfitDSC_1496

Lindex shirt (here!)/ Gina Tricot jeans/ Zara bag (here!)/ Nelly shoes (here!)    -adlinks

Så fint väder idag när vi var påväg tillbaka till Sthlm, så passade på att fota lite utomhus. Var rätt så kallt bara… ;-) Hittade den här skjortan på Lindex i veckan, gillar att den är lite annorlunda och lång där bak. Ett enkelt plagg som blir speciellt! Har varit superkul att få umgås med alla och fira min underbara mamma, kan inte förstå att hon är 50 år. Känns som vi är lika gamla haha! Vet inte om det är jag som är gammal eller hon som är ung… Skönt att komma in till land iallafall, var rätt så vågigt där ett tag så fick gå ut och andas för att inte må illa. Nu är jag hos min syster och ska kolla skid-VM, håller tummarna stenhårt för svenskarna! Hörs ikväll, ska gå igenom lite bilder från kvällen snart också. PUSS!

//Beautiful weather today when we got closer to Stockholm, so I took the chance and shooted a look outside. Was pretty cold though… ;-) Found this shirt at Lindex this week, like the fact that it’s a bit different and long in the back. A simple piece that gets special! Have been so much fun to hang out with everyone and celebrate my amazing mom, can’t believe she’s 50 years old now. Feels like we’re the same age haha! Don’t know if it’s me who getting old or if she’s young… Nice to be back at land anyway, was pretty wavy for a while so I had to go out to breath to not feel sick. Now I’m at my sisters place and will check the ski-WC, keeping my fingers crossed for the swedes! Talk tonight, will go through all the pics from last night. HUGS!

10 reaktioner på “ON BOARD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.