PARTY BOAT

janni-deler-party-boatDSC_1352
janni-deler-party-boatDSC_1397
janni-deler-party-boatDSC_1368
janni-deler-party-boatDSC_1380
janni-deler-party-boatDSC_1393
janni-deler-party-boatDSC_1426
janni-deler-party-boatDSC_1434
janni-deler-party-boatDSC_1441

Celebrating my mom yesterday, great food and so much fun!

Lite bilder från kvällen igår, vi var ett stooort gäng så mamma bjöd med alla på en kryssning. När vi var yngre hade vi riktigt kul på dessa båtar haha, galet… Vi åt god mat och många höll tal, först ut var jag och min syster som gav mamma en lite rolig present. Hon har sagt länge att hon vill ta motorcykel-körkort så nu när hon fyllde 50 tyckte vi att det var dags. ;-) Tack till världens bästa kusin som hjälpte oss med “checken”! <3 Efter middagen gick vi ner till hytten som på den gamla goda tiden och drack några drinkar ur plastglas, väldigt fancy och så kul! Dansade till bandet som sjöng på kvällen, så vi kan ju lugnt säga att det var en annorlunda kväll. Hade en riktigt kul och mysig resa med alla som jag saknat så mycket, nu däremot är jag helt slut så ska försöka sova snart. Har ni haft en härlig helg? Puss och sov så gott!

//Some pics from last night, we were a biiiig group of people that my mom invited for a cruise. When we were younger we had so much fun on these cruises haha, crazy… We had great food and a lot of people had speeches, me and my sis was first up and we gave mom a fun gift. She’s been saying for a long time that she wants to get a motorcycle license so now when she turned 50 we thought it was about time. ;-) Thanks a bunch to the best cousin ever who helped us with the “check”! <3 After dinner we went down to the cabin like back in the days and had some drinks in plastic mugs, really fancy and so fun! Danced to the live-band that performed during the night, so it was a pretty unusual night for sure. Had a super fun and cozy trip with everyone that I’ve missed to much, now on the other hand I’m soo tired so I need some sleep soon. Have you guys had a good weekend? Kisses and good night!

13 reaktioner på “PARTY BOAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.