Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:12 | February 15, 2015

PARTY BOAT

janni-deler-party-boatDSC_1352janni-deler-party-boatDSC_1397 janni-deler-party-boatDSC_1368 janni-deler-party-boatDSC_1380 janni-deler-party-boatDSC_1393janni-deler-party-boatDSC_1426 janni-deler-party-boatDSC_1434 janni-deler-party-boatDSC_1441

Celebrating my mom yesterday, great food and so much fun!

Lite bilder från kvällen igår, vi var ett stooort gäng så mamma bjöd med alla på en kryssning. När vi var yngre hade vi riktigt kul på dessa båtar haha, galet… Vi åt god mat och många höll tal, först ut var jag och min syster som gav mamma en lite rolig present. Hon har sagt länge att hon vill ta motorcykel-körkort så nu när hon fyllde 50 tyckte vi att det var dags. ;-) Tack till världens bästa kusin som hjälpte oss med “checken”! <3 Efter middagen gick vi ner till hytten som på den gamla goda tiden och drack några drinkar ur plastglas, väldigt fancy och så kul! Dansade till bandet som sjöng på kvällen, så vi kan ju lugnt säga att det var en annorlunda kväll. Hade en riktigt kul och mysig resa med alla som jag saknat så mycket, nu däremot är jag helt slut så ska försöka sova snart. Har ni haft en härlig helg? Puss och sov så gott!

//Some pics from last night, we were a biiiig group of people that my mom invited for a cruise. When we were younger we had so much fun on these cruises haha, crazy… We had great food and a lot of people had speeches, me and my sis was first up and we gave mom a fun gift. She’s been saying for a long time that she wants to get a motorcycle license so now when she turned 50 we thought it was about time. ;-) Thanks a bunch to the best cousin ever who helped us with the “check”! <3 After dinner we went down to the cabin like back in the days and had some drinks in plastic mugs, really fancy and so fun! Danced to the live-band that performed during the night, so it was a pretty unusual night for sure. Had a super fun and cozy trip with everyone that I’ve missed to much, now on the other hand I’m soo tired so I need some sleep soon. Have you guys had a good weekend? Kisses and good night!


13 kommentarer13 kommentarer om “PARTY BOAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul det verkar vara! Hoppas att ni hade det bra och din mamma blev glad för presenten :)

  Reply
 • Men fina systrar! <3

  Reply
 • Ah men skitsnygg byxdress!! Var har du hittat den? :D

  Reply
 • Från Makeway, bubbleroom :) Kram!

  Reply
 • Så kul ju :) och vad lik din syster är er mamma :)
  Men du, hur går en tillväga när man vill hyra en sådan båt?

  Reply
 • Det är en vanlig kryssning, vet inte exakt men prova ringa och boka för så många ni är :-) Kram!

  Reply
 • Vem är killen ni sitter med i hytten? Singel? ;)

  Reply
 • Haha tyvärr… ;-) Min låtsas-systers pojkvän! Kram!

  Reply
 • <3
  http://blamod.worpdress.com

  Reply
 • Åh vilka fina bilder! Vill se resten sen också. Stort Tack till er mina underbara tjejer och nu ska jag börja med körkortet så fort jag bara kan. Ni är för underbara! Puss o kram <3 Älskar er! <3

  Reply
 • Väldigt bra idé, ni ser ut att ha haft det toppen! :) Jag håller på att planera min killes 30-årsfest och undrar om du kan skriva några rader om kryssningen ni var på? Jag har hittat Cinderellas firapaket, men det kändes inte klockrent. Dina bilder är verkligen jättefina och båten (och maten!) ser underbart ut. Vilken båt åkte ni med? Abonnerade ni hela båten eller köpte ni enskilda biljetter? :)

  Ha det fint! Kram

  Reply
 • Hej söta! Vi abbonerade inte hela båten, det var andra där också men hade som en “egen” del i restaurangen. Birka Paradise :-) Kram!

  Reply
 • Tusen tack :))

  Reply