BLACK N WHITE

JannixMichaela-55 copy

Black and white photos by Micha Wissen.

Varför springer klockan ifrån mig idag? Helt plötsligt är det läggdags. Har packat i ordning för imorgon, ska iväg och filma hela dagen för en rolig grej. Nu ska jag bara få min beauty-sleep så jag är redo för en heldag framför kameran. Kommer sova som ett barn gissar jag, är sådär skönt trött i hela kroppen just nu. Ska upp riktigt tidigt… Här är lite bilder som jag plåtade med Michaela W för ett tag sedan, den sötnosen har ju åkt tillbaka till USA nu och bor i NY. Vi har bestämt att jag ska åka dit snart och hälsa på så ska försöka klämma in det. Så mycket jag vill göra, så lite tid haha! Nä nu ska jag sluta svamla och sova, g night babes! <3

//Why is time running past me today? All of a sudden it’s bed time. I’ve been packing for tomorrow, I’m going to film all day for a fun thing. Now I just need my beauty sleep so I’m all set for a day in front of the camera. Will sleep like a baby I guess, I’m so perfectly tired in my entire body right now. Have to get up super early… Here’s a few pics from when I shooted with Michaela W a while ago, that cutie went back to the US and now she lives in NY. We decided that I have to go and visit her soon so I have to squeeze that in. So much I want to do, so little time haha! Time for me to stop babbling and get some sleep, g night babes! <3

6 reaktioner på “BLACK N WHITE”

 • Liza says:

  Michaela såg annorlunda ut på partybåts bilderna. Hon glänser på något helt annat sätt (låter hur flummigt som helst men kan inte förklara det på ett annat vis). Ahhh! Hoppas hon väntar en liten akrobat inom sig!!!!!

  Stora kramar Janni! Lika fin som alltid på dina bilder!!

 • Netti says:

  Fina bilder :-)

 • kristina says:

  Can you tell us what r u going to film? :) When is your next trip abroud and where? you are amazing btw…xx

  • Janni says:

   It’s for an app, Reve app :-) not sure yet, I’m going skiing in middle of march but I think I’m going on a trip before that. Not booked yet though. ;-) hugs!

 • Julie says:

  These pic’s are just gorgeous. You’ve such a good presence in front of the camera.Love, Julie

 • Josefine says:

  Jösses vilka otroligt vackra bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.