Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:28 | February 16, 2015

BLACK N WHITE

JannixMichaela-55 copy

Black and white photos by Micha Wissen.

Varför springer klockan ifrån mig idag? Helt plötsligt är det läggdags. Har packat i ordning för imorgon, ska iväg och filma hela dagen för en rolig grej. Nu ska jag bara få min beauty-sleep så jag är redo för en heldag framför kameran. Kommer sova som ett barn gissar jag, är sådär skönt trött i hela kroppen just nu. Ska upp riktigt tidigt… Här är lite bilder som jag plåtade med Michaela W för ett tag sedan, den sötnosen har ju åkt tillbaka till USA nu och bor i NY. Vi har bestämt att jag ska åka dit snart och hälsa på så ska försöka klämma in det. Så mycket jag vill göra, så lite tid haha! Nä nu ska jag sluta svamla och sova, g night babes! <3

//Why is time running past me today? All of a sudden it’s bed time. I’ve been packing for tomorrow, I’m going to film all day for a fun thing. Now I just need my beauty sleep so I’m all set for a day in front of the camera. Will sleep like a baby I guess, I’m so perfectly tired in my entire body right now. Have to get up super early… Here’s a few pics from when I shooted with Michaela W a while ago, that cutie went back to the US and now she lives in NY. We decided that I have to go and visit her soon so I have to squeeze that in. So much I want to do, so little time haha! Time for me to stop babbling and get some sleep, g night babes! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “BLACK N WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Michaela såg annorlunda ut på partybåts bilderna. Hon glänser på något helt annat sätt (låter hur flummigt som helst men kan inte förklara det på ett annat vis). Ahhh! Hoppas hon väntar en liten akrobat inom sig!!!!!

  Stora kramar Janni! Lika fin som alltid på dina bilder!!

  Reply
 • Fina bilder :-)

  Reply
 • Can you tell us what r u going to film? :) When is your next trip abroud and where? you are amazing btw…xx

  Reply
 • It’s for an app, Reve app :-) not sure yet, I’m going skiing in middle of march but I think I’m going on a trip before that. Not booked yet though. ;-) hugs!

  Reply
 • These pic’s are just gorgeous. You’ve such a good presence in front of the camera.Love, Julie

  Reply
 • Jösses vilka otroligt vackra bilder!

  Reply