SPA DAY

janni-deler-mix-moroccoIMG_4124
janni-deler-mix-moroccoDSC_7331
janni-deler-mix-moroccoIMG_4119

Got so relaxed today when I had my treatment, and then lunch and training!

Hälsosam dag idag, blev så avkopplad så jag till och med trodde att jag hade bloggat haha! Riktigt skön morgon med massage och ansiktsbehandling, ska berätta mer om den snart. :-) Efter det åkte jag hem, köpte med mig en riktigt smarrig ceasarsallad och njöt. Blev faktiskt riktigt lugn första gången på länge, för lugn kanske? Glömde till och med att blogga innan jag gick till gymmet för ett pass. Nu är jag hemma igen och ska ta en dusch och laga middag, känns som söndag och tror jag behövde det efter helgen. Dessa bilder är från Marocko däremot, och inte från idag. Har så mycket bilder kvar från mina senaste resor, får försöka sprida ut de lite. Puss!

//Healthy day today, got so relaxed that I even thought I had blogged haha! A great morning with massage and a facial treatment, will tell you more about it soon. :-) After that I went back home, bought a tasty ceasar salad and just enjoyed. Actually got really calmed down for the first time in a loong time, too calm maybe? Even forgot to blog before I went to the gym for a workout. Now I’m back home again and will take a shower and make dinner, feels like sunday and I think I needed a day like this after the weekend. Those pics are not from today though, it’s from Morocco. Have so many pics left from my latest trips, will try to spread them out. Hugs!

7 reaktioner på “SPA DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.