BLACK LACE

janni-deler-black-lace5F4A9750
janni-deler-black-lace5F4A9704
janni-deler-black-lace5F4A9787
janni-deler-black-lace5F4A9760
janni-deler-black-lace5F4A9768
janni-deler-black-lace5F4A9736

Top and skirt from Nelly (coming soon)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!)  -adlink

God morgon på er! Hur mår ni? Jag mår bra, gick och la mig vid 21.30 igår och sov hela natten. Kommer ihåg förut när Jon hörde av sig runt den tiden och skulle sova, då skrattade jag och frågade hur han kunde sova så tidigt. Ganska skönt känner jag nu. ;-) Här kommer en look jag helt glömt visa från Cape Town, det här setet finns i vitt också. Ska försöka komma ihåg när de plaggen jag visat kommer ut så jag kan påminna er. Snart ska ni få se vad vi gjorde där borta, tror ni kommer få en chock haha! Ska byta om och möta upp Fanny för träning och lunch om ett tag, sen ska jag gå lite på stan och kolla. Inte för att jag behöver shoppa men det ska bli skönt att bara kolla runt. Får hoppas på att jag får med mig Fanny på det också. ;-) Puss, hörs snart! <3

//Good morning guys! How are you? I’m good, went to bed at 9.30pm last night and slept the whole night. Remember before when Jon called me around that time and said good night, I laughed and asked how he could go to sleep that early. I think it’s pretty nice to do it by now. ;-) Here’s a look I totally forgot to show you from Cape Town, this set will also be available in white. Will try to remember to let you know when the pieces I’ve showed you is out for sale. Soon you will see what we did over there, think you guys will be chocked haha! Will change and meet up with Fanny for training and lunch soon, after that I’m going to town to check it out. Not that I need to do any shopping but it’s nice to just look around. Hopefully Fanny wants to joins me too. ;-) Hugs, talk soon! <3

23 reaktioner på “BLACK LACE”

 • This top with the skirt is amazing !
  Really beautiful look !
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Linda says:

  Vackra kvinna! Man tappar liksom talförmågan. Ha en fin fredag!

  Kram

 • Jade says:

  Looks lovely on you! Can you recommend a good strapless bra? I struggle to find one that will stay up and give a good shape! Thanks :) x

 • Cilla says:

  Alltså angående kryssningen som ni var på.. Jag håller på att planera min killes 30-årsfest och undrar om du kan skriva några rader om kryssningen ni bokade? Jag har hittat Cinderellas firapaket, men det kändes inte klockrent. Dina bilder är verkligen jättefina och båten (och maten!) ser underbart ut. Vilken båt åkte ni med? Abonnerade ni hela båten eller köpte ni enskilda biljetter? :)

  Ha det fint! Kram

 • Chrystin says:

  Janni, what a gorgeous top and skirt! You’re really making me want to go shopping at Nelly again!
  What size do you usually wear in Nelly brand? xx

  • Janni says:

   Haha I know, my favorite shopping place. ;-) I usually have XS-S depending on how I want it. Hugs!

 • Nora TC says:

  Hej Janni! Har läst din blogg ända sedan du startade den och måste bara säga att du inspirerar mig så himla mycket! Din blogg är verkligen min favoritblogg och jag bara älskar dina fina bilder och att du uppdaterar så himla bra. Men du gör det inte på ett tråkigt sätt, att du bara uppdaterar för att uppdatera, utan alla dina inlägg är verkligen intressanta och läsvärda. Hoppas att du har en jättebra dag och att kanske denna kommentar gjorde dig lite glad. Jag tycker att man ska säga till när man tycker att någon gör något bra!!
  Kramar från Nora

 • Supernygg outfit! Och du är så vacker. Önskar dig en trevlig helg Kram Camilla

 • That pop of blue is so beautiful against that dress. Love it.

  http://www.thatnewyorkgirl.com

 • Tilda says:

  Hej! Jag har nyligen startat en blogg med ett aktuellt ämne som handlar om viktuppgång. Har länge saknat en blogg med det syftet medan det finns massor med bloggar ang. att gå NER i vikt. Jag skulle uppskatta om du tog dig tid att kika in på min blogg och säga vad du tycker för flera människor är i samma sits som jag och jag vill att det uppmärksammas på samma sätt som viktnedgång. Tack på förhand :)

 • antonia says:

  janni one thing i miss a bit is the outfits for other seasons as summer..since you are traveling soo soo much and always to warm places you kinda give us outfits in skirts, shorts and dresses almost only. when you are at cold cplaces like when you are skiing you not wearing “normal” outfits and mostly give us 1-2 outfits anyways then and when you are home it is not sooo often that you give us an outfit :)) i would just be nice if you would give us a bit more winter/spring outfits and not only summer. pls dont hate me now for saying this haha. i love your outfits they are always beautiful and i undestand that it is more fun to dress in summer but thats the point we know it is hard to dress nice in winter and soo wee neeeeed your help to show us how to look good even if it is cold outside and you cant wear a nice dress or shorts with a nice top :)

  • Janni says:

   I know exactly what you mean, I will try my best for next week. I hate winter-fashion (haha!) and mostly wear black, grey and white… Which I hate usually haha! But I will give you some outfits, promise. :-) Hugs! <3

 • Linnea says:

  Så fint set! :)

 • Sara says:

  Älskar ditt halsband!:) Vad är diametern på hänget? Kram på dig!

 • Viktoria says:

  Hej Janni!
  Jag undrar vart du har köpt det halsbandet som du har på dig på bilden?

  Super fint och grym blogg!

  Hälsningar

Leave a Reply

Your email address will not be published.