BOQUERIAN

janni-deler-bouqerianDSC_1682
janni-deler-bouqerianDSC_1685
janni-deler-bouqerianDSC_1687
janni-deler-bouqerianDSC_1688

Amazing tapas-lunch today at Boquerian in Sthlm. Great tip!

Här kommer ett Stockholms-tips som ni säkert redan hört om eller provat, men jag var bara tvungen att dela med mig. Åt lunch på Boqurian idag, konstigt nog har jag aldrig varit där men varit påväg dit flera gånger. Blev glatt överraskad! Vi beställde in lite små tapas-rätter och jag gillade alla. Hett tips är tonfisken, rödbeta med getost och sen pimentos. Aaah vill ha mer pimentos nu! De gröna, salta, goda små sakerna. Måste hit och prova en middag känner jag, återkommer med recension av den menyn. ;-) Nu ska jag stänga ner datorn och kolla en film, sen blir det sleepytime. Hoppas ni har en mysig kväll, känns som det är så mycket kärlek här på bloggen nu. Det gillar jag! <3

//Here’s a Stockholm-tip that you’ve probably heard of or tried, but I just had to share it. Had lunch at Boquerian today, as weird as it is I haven’t been there yet but on my way there several times. Got happily surprised! We ordered some small tapas-dishes and I liked all of them. Great tip is the tuna, beetroot with goat cheese and then pimentos. Aaah want more pimentos now! The green, salty, tasty little things. Need to go back and try their dinner menu, will get back to you with a review. ;-) Time for me to close my computer and watch a movie, after that it’s sleepy time. Hope you guys have a cozy night, feels like there’s a lot of love here on the blog right now. That I like! <3

11 reaktioner på “BOQUERIAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.