Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:47 | February 19, 2015

BOQUERIAN

janni-deler-bouqerianDSC_1682janni-deler-bouqerianDSC_1685 janni-deler-bouqerianDSC_1687 janni-deler-bouqerianDSC_1688

Amazing tapas-lunch today at Boquerian in Sthlm. Great tip!

Här kommer ett Stockholms-tips som ni säkert redan hört om eller provat, men jag var bara tvungen att dela med mig. Åt lunch på Boqurian idag, konstigt nog har jag aldrig varit där men varit påväg dit flera gånger. Blev glatt överraskad! Vi beställde in lite små tapas-rätter och jag gillade alla. Hett tips är tonfisken, rödbeta med getost och sen pimentos. Aaah vill ha mer pimentos nu! De gröna, salta, goda små sakerna. Måste hit och prova en middag känner jag, återkommer med recension av den menyn. ;-) Nu ska jag stänga ner datorn och kolla en film, sen blir det sleepytime. Hoppas ni har en mysig kväll, känns som det är så mycket kärlek här på bloggen nu. Det gillar jag! <3

//Here’s a Stockholm-tip that you’ve probably heard of or tried, but I just had to share it. Had lunch at Boquerian today, as weird as it is I haven’t been there yet but on my way there several times. Got happily surprised! We ordered some small tapas-dishes and I liked all of them. Great tip is the tuna, beetroot with goat cheese and then pimentos. Aaah want more pimentos now! The green, salty, tasty little things. Need to go back and try their dinner menu, will get back to you with a review. ;-) Time for me to close my computer and watch a movie, after that it’s sleepy time. Hope you guys have a cozy night, feels like there’s a lot of love here on the blog right now. That I like! <3


11 kommentarer11 kommentarer om “BOQUERIAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Amazing pictures !
  This looks so tasty *-*
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • Gott med tapas, äter det alldeles för sällan! ta hand om dig nu Janni, stressa ner och lyssna på kroppen! kram

  Reply
 • This looks so delicious!! Wish we had this in Vancouver :)

  http://www.skinnybelle.com/

  Reply
 • Det låter verkligen gott och vad roligt att du delar med dig fina du :-)

  Reply
 • Supergott! Alla dom rätterna du nämnde finns dessutom även på kvällsmenyn. Tonfisken är SÅ god.

  Reply
 • Härligt, då får det bli samma men lite andra också. ;-) Kram!

  Reply
 • Måste dit snart igen =) Den där tonfisken, den är magisk. Så god :)

  Reply
 • Angående stressen du pratade om i förgående inlägg så skulle jag tipsa om att va med familjen. Det är något som lugnar mig och hjälper mig att komma ner i varv. Tråkigt nu bara när jag bor lite långt bort från dem och stressen börjar krypa fram på en.

  Reply
 • Kanonbra! Men trist att tallrikarna är så små. När du får något gott tar det slut på ett nafs… Har du provat Fararng ännu? Kanske stans bästa asiat?

  Reply
 • I know… Men det är ju charmen med tapas haha! Nej inte ännu, måste dit snart! :D Kram!

  Reply
 • Åh vad gott ser ut :)

  Reply