COVER GIRL

janni-deler-cover-girl5F4A1010
janni-deler-veckorevyn-jannidelerDSC_1620
janni-deler-cover-girl5F4A1024

Me on the cover on VeckoRevyn, feels crazy!

Känns så otroligt knäppt att se sig själv på ett omslag, ännu konstigare att hålla i det och se det i verkligheten. Häftig känsla iallafall, har läst den tidningen sen jag var liten. :-) VeckoRevyn är den tidningen jag alltid köper när jag ska resa någonstans, vilket gör att det känns ännu roligare att vara på omslaget för andra gången. Tack för det! <3 Har ett supererbjudande till er nu, ni får 6 nr av VeckoRevyn + lyxiga produkter från The Body Shop för endast 199 kr (+ porto 29,50). Ni kommer till erbjudandet HÄR! Lyxigt va? ;-) Puss så länge!

//Feels so crazy to see myself on the cover, even weirder to hold it and see it in reality. Cool feeling anyhow, I’ve been reading that magazine since I was a kid. :-) VeckoRevyn is the one magazine I always buy with me when I travel, which makes it even more fun to be on the cover for the second time. Thanks for that! <3 I have an offer right now but unfortunately it’s only for my swedish readers. :-( Guess you guys don’t want to read a magazine in swedish anyway haha! Hugs babes!

19 reaktioner på “COVER GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.