SUNDAY SHOPPING

janni-deler-black-lace5F4A9750

Top here!/ Skirt here!

janni-deler-blue-shadesDSC_0689

Dress here!

3_MG_1376-Photo-by-Fabian-Wester
Top here!/ Shoes here!    -adlinks

God morgon på er! Har ju sagt att jag ska påminna er (försöka…) när plaggen jag visade upp i Cape Town kom in på hemsidan. Igår kom det svarta setet ut, så om ni är sugna på det finns det alltså ute nu. :-) Jag har 34/XS oftast i plaggen från Nelly, får ofta frågor om det så nu vet ni. Ska försöka få Jon att fota av en “vinter-outfit” idag, förstår att det är svårt att få någon inspiration när jag mest postar sommarkläder men jag har lite svårt själv på vintern haha! Solen skiner idag så jag ska dra med mig Jon på en promenad och sen vill jag äta en mysig lunch någonstans, kan inte fatta att han åkte hit för att hinna hänga en dag. Så lycklig just nu! <3 Ha en fin söndag babes!

//Good morning guys! I’ve told you that I will remind you (at least try…) when the pieces I wore in Cape Town is out for sale. Yesterday this black set came out, so if you’re in the mood for that you know it’s out. :-) I have 34/XS in most of the clothes from Nelly, I get a lot of questions about it so now you know. Will try to get Jon to shoot a “winter-outfit” today, I understand it’s hard to get any inspiration when I most of the time post summer clothes but to be honest I have a hard time myself when it comes to winter haha! Sun is shining today so I will drag Jon out for a walk and then I want to have a cozy lunch somewhere, can’t believe he flew here to spend one day with me. So happy right now! <3 Have a great sunday babes!

19 reaktioner på “SUNDAY SHOPPING”

 • carolina says:

  will you let us also know when will that light blue lace jumpsuit will be available (what you wore on Cover Girl post) and that other jumpsuit what you wore lately on some trip :D hope u get what I mean :) thank Janni for being you!

 • Julia says:

  Vilken kille! Det är DU värd om någon. Ha en underbar dag <3

 • Love the outfits !
  This set is so beautiful (:
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Nellie says:

  Kommer det svarta setet ut i vitt? och isf när? Så himla snyggt och hade varit perfekt till studenten för min del :) Kramar!

 • Netti says:

  Vad mysigt att han kom till dig för att umgås :-) Ni får ha en underbar dag tillsammans!

 • Så fina bilder, va mysigt med Jon :)

 • Ellen says:

  Hoppas ni två får en mysig dag tillsammans <3

 • Flaggskipet says:

  Hey Janni! Have you read one of Norway’s most popular blogs, http://carolinebergeriksen.no? She’s called “Fotbolls fru” after marrying a Norwegian soccer player. She’s pretty much your twin! She absolutely loves traveling, dressing up, drinking smoothies, doing yoga, taking photos using lightroom. Seems to me she’s unique in just the same ways as you :D

  • Ninni says:

   Janni is unique! :) But maybe you’ve got a point. Janni, you say you care a lot about us :) Could you please take the time to mention a couple of Things that distinguishes your blog from the other blogs out there? Hugs <3 :*

   • Janni says:

    Sweetie! <3 I will try my best, but I think it will sound a bit weird to talk about myself in that way haha! Hugs sweetie <3

  • Janni says:

   Hahaha, I’ve seen her blog a few times and I can see what you mean! ;-) Hugs!

 • Linnea says:

  Så fina outfits! Vad gulligt av Jon att åka och hälsa på så kort :)

 • Fanny says:

  Hej Janni!
  Har en fråga till dig som alltid ser ut att äta så goda frukostar. Jag tycker själv att frukosten är det godaste målet på hela dagen och blir därför inspirerad av att se dina goda frukostar. Tänkte beställa hem någon nyttig “pancakes mix” men är rädd att det är för “bökigt” att börja göra pannkakor när man har bråttom iväg osv, om du förstår vad jag menar. Har du något tips? Vad tycker du är en bra smidig och enkel frukost? Har du någon pannkaks mix som du kan rekommendera?
  Kram och tack för en bra blogg! Har följt din Instagram sen du hade ca 800 följare….!!

  • Janni says:

   Hej fina, och vad kul! Då har du följt mig ett tag haha! <3 Prova Femimal's shake-n-make, så enkel att laga och protein i. Du tillsätter bara vatten, skakar i en shaker och i stekpannan. Går inte att misslyckas. :-) Kram!

 • Lenka says:

  Hey Janni !

  Thanks God for the online shop nelly.com :-) I really like it and also started to order clothes from there. That´s great that you show us what´s new!
  Big hugs :-)

 • Rachel says:

  Lovely outfits!

Leave a Reply

Your email address will not be published.