Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:07 | February 21, 2015

FOOD WEEKEND

janni-deler-girls-night-dinner-chickenDSC_1269 janni-deler-girls-night-dinner-chickenDSC_1270 janni-deler-girls-night-dinner-chickenDSC_1274

Food all day long!

Världens bästa lördag! Jag och Klara gick runt Djurgården, kollade butiker och sen hem och lagade megabrunch. Så god mat gjorde vi! Vi bestämde att Klara fick fixa brunchen och jag fick fixa middag. Fick hjälpa till lite med brunchen då eftersom vi skulle göra min supersmootie och lite annat gott. ;-) Nu har vi precis käkat bönpasta med kyckling. Blev riktigt smarrigt! Älskar att laga mat som går snabbt. Det här åt jag förra helgen hemma hos Mira, hon däremot hade lagt ner lite mer tid och gjort en kyckling i ugn… Hett mattips! Fick världens surprise idag, Jon kommer hit för en dag!!! Happy girl just nu, väntar in honom nu eftersom han landar sent ikväll. Finns det någon bättre kille som kommer hit när jag har det stressigt? Svar nej! Hoppas ni har en grym lördagkväll hjärtan så hörs vi imorgon, puss. <3

//The best saturday ever! Me and Klara took a long walk, checked out some stores and then home for a mega-brunch. We made really good food! We decided Klara had to make the brunch and me dinner. Got to help her out with the brunch though since we were making my super smoothie and some more things. ;-) Now we just had bean pasta with chicken. Turned out so tasty! Love to cook food that’s easy to make. This is my dinner from last weekend at Mira’s place, she on the other hand put some more time and love making a full on chicken in the oven… Great food tip! Also got the biggest surprise today, Jon is on his way here for one day!!! Happy girl right now, waiting for him to arrive since he lands late tonight. Is there a better guy that comes over here when I have a stressful time? Answer is no! Hope you have a great saturday sweethearts and I’ll talk to you tomorrow, hugs. <3


14 kommentarer14 kommentarer om “FOOD WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, va härliga matbilder!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Reply
 • mums!!!!!!!!!!! good food is always a awesome idea and makes life better!!!! and jon is really special, i wish more men would be like that :))

  can you tell me why bean pasta is better than normal pasta?? and how does it taste? have a lovely sunday tomorrow with your love <3 <3

  Reply
 • I wish that too, all of you should have a Jon. ;-)
  I like the taste better, taste a bit like pasta but still not. Haha, hard to explain! It’s better because it’s a lot of protein and vitamins in it. Hugs!

  Reply
 • åh så gott :D och vad mysigt att han kommer!

  Reply
 • Wow, this looks so tasty !
  & such a cute boyfriend !!
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • Gud vad gullig han är! <3

  Reply
 • ser fantastiskt ut! och låter smakrik med supersmoothie :-) jag gör mina smakrika smoothies med denna http://www.smakrik.com/hem-hushall/koksapparater/mixrarblenders/blender-smoothie-twister-black.html

  Reply
 • Snälla janni kan inte du skriva om vilken ansiktsbehandling du gjorde och vart! Skulle verkligen uppskattas och vet att du nämnde förut att du skulle skriva om det.
  Tack på förhand, hoppas du får en mysig kväll❤️

  Reply
 • Ska skriva ihop det snart! Lovar :D <3

  Reply
 • Gud så fint gjort <3 vilken kille !

  Reply
 • MAT ÄR LIVET!! så gott.

  Reply
 • Åh vad gott det ser ut att vara.
  Salladen med rödbetor på sidan ser helt underbart god ut, skulle du vilja skriva ner vad det är i den? Tack på förhand, önskar dig en fin söndag :)

  Reply
 • Det är bara bladspenat, gröna ärtor, rödbetor och chevre med pinjenötter. Bästa kombon! :-)

  Reply
 • Vart är karaffen i blå/grön ifrån? Snyggaste jag sett!

  Reply