FOOD WEEKEND

janni-deler-girls-night-dinner-chickenDSC_1269
janni-deler-girls-night-dinner-chickenDSC_1270
janni-deler-girls-night-dinner-chickenDSC_1274

Food all day long!

Världens bästa lördag! Jag och Klara gick runt Djurgården, kollade butiker och sen hem och lagade megabrunch. Så god mat gjorde vi! Vi bestämde att Klara fick fixa brunchen och jag fick fixa middag. Fick hjälpa till lite med brunchen då eftersom vi skulle göra min supersmootie och lite annat gott. ;-) Nu har vi precis käkat bönpasta med kyckling. Blev riktigt smarrigt! Älskar att laga mat som går snabbt. Det här åt jag förra helgen hemma hos Mira, hon däremot hade lagt ner lite mer tid och gjort en kyckling i ugn… Hett mattips! Fick världens surprise idag, Jon kommer hit för en dag!!! Happy girl just nu, väntar in honom nu eftersom han landar sent ikväll. Finns det någon bättre kille som kommer hit när jag har det stressigt? Svar nej! Hoppas ni har en grym lördagkväll hjärtan så hörs vi imorgon, puss. <3

//The best saturday ever! Me and Klara took a long walk, checked out some stores and then home for a mega-brunch. We made really good food! We decided Klara had to make the brunch and me dinner. Got to help her out with the brunch though since we were making my super smoothie and some more things. ;-) Now we just had bean pasta with chicken. Turned out so tasty! Love to cook food that’s easy to make. This is my dinner from last weekend at Mira’s place, she on the other hand put some more time and love making a full on chicken in the oven… Great food tip! Also got the biggest surprise today, Jon is on his way here for one day!!! Happy girl right now, waiting for him to arrive since he lands late tonight. Is there a better guy that comes over here when I have a stressful time? Answer is no! Hope you have a great saturday sweethearts and I’ll talk to you tomorrow, hugs. <3

14 reaktioner på “FOOD WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.