Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:38 | February 23, 2015

UN POCO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Last nights dinner at Un Poco with the team! <3

Så mysig och god(!) kväll igår, Un Poco är verkligen ett hett tips om ni letar matställen i Stockholm. Jag och Jon mötte upp Alex och Ako, sen åt vi massor och planerade framtid. Blir alltid så glad av att hänga med dom, glädjespridare! Vi körde på avsmakningsmenyn, då fick vi in lite av varje och eftersom ingen kunde bestämma sig så var det enklast. ;-) Mina favoriter är den krämiga burratan, makaronerna, risotton och sen broccolin. Brukar inte gilla pasta men tryffel-makaroner… Yum! Idag åt jag sushi som jag köpte på vägen hem från kontoret, ska ladda för falun imorgon. Vi åker tidigt på morgonen och kommer hem på kvällen, är faktiskt riktigt peppad! Puss, ha en fin kväll! <3

//Such a cozy and tasty(!) night last night, Un Poco is for sure a great tip if you’re looking for places to eat in Stockholm. Me and Jon met up with Alex and Ako, and then we ate a lot and planned the future. I always get so happy hanging out with these two, constantly happy! We went for the tasting menu, then we got a bit of everything and since no one could decide that was the easiest. ;-) My favorites are the creamy burrata, macaronis, risotto and then the broccoli. Usually not a huge fan of pasta but truffle macaronis… Yum! Today I had sushi that I bough on the way back from the office, will prepare for Falun tomorrow. We’re going there early in the morning and gets back at night, I’m actually really stoked! Hugs, have a great night! <3


13 kommentarer13 kommentarer om “UN POCO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hey, I love your top, where did you get it? :) Lovely blog :) Greetings from Germany, Mana

  Reply
 • I have the same question as Mana, this top is awsome! I am also curious where it is from :)

  Reply
 • Same here! Love that top!!

  Reply
 • A dress from River Island! :D

  Reply
 • It’s a dress from River Island. :-) HUgs!

  Reply
 • Beautiful pictures !
  & this looks really tasty !!
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • Än en gång, jättefin blogg som ger massa inspiration :) blir så glad varje gång jag kikar in här – vilket är varje dag :D<3

  Reply
 • Men söta du, tack vad glad jag blir!! <3

  Reply
 • Så fina bilder! Maten såg verkligen god ut. Hoppas ni hade det trevligt :)

  Reply
 • Vilka middagar ni äter alltid. Så gott och spännande :D

  Reply
 • äter du aldrig onyttigt? typ vanlig glass, godis, chips, choklad…
  du är så fin i kroppen! (o hela du)

  Reply
 • Jo det gör jag absolut, är ingen sötsaks-fantast men äter det absolut ibland. Någon gång i veckan oftast! :)

  Reply
 • mmm va gott!

  Reply