FRINGE BACKPACK

janni-deler-fringe-backpack1-maison-scotch5F4A4300
janni-deler-fringe-backpack-maison-scotch5F4A4270
janni-deler-fringe-backpack-maison-scotch5F4A4303
janni-deler-fringe-backpack-maison-scotch5F4A4316 copy
janni-deler-fringe-backpack-maison-scotch5F4A4295
janni-deler-fringe-backpack-maison-scotch5F4A4278

Bubbleroom jacket (here!)/ Self made t-shirt/ River Island jeans (here!)/ MaisonScoth bag (here!)/ Nelly shoes (here)

God morgon! Gårdagens avslappnade look, hade egentligen inte tänkt fota men vi var ute en kortis så Rami fotade av det lite snabbt. Blir ganska “basic” när jag är i Sthlm, eller kanske för bekväm haha! Nu är vi påväg till Falun iallafall, har klätt på mig varma kläder för vi ska stå ute och heja idag. Ska bli kul med lite tävlings-feeling, längesedan jag såg en skidtävling och nu är det VM och guldchans för Sverige! Ska ni kolla? :-) Tror vi får en mysig dag där borta, berättar såklart sen. Puss!

//Good morning! Yesterdays comfy look, I hadn’t planned to shoot it but when we were outside Rami helped me for a quick shoot. I get pretty “basic” when I’m in Sthlm, or maybe just too comfortable haha! Now we’re on our way to Falun anyhow, have dressed warm since we’re staying outside cheering today. Will be really fun with some race-feeling again, long time ago since I saw a ski-race and now it’s WC and chances for gold for Sweden! Are you watching? :-) Think we will have a cozy day over there, will tell you about it later. Hugs!

32 reaktioner på “FRINGE BACKPACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.