BABEL DELI

janni-deler-babel-deliDSC_1718
janni-deler-babel-deliDSC_1715
janni-deler-babel-deliDSC_1717
janni-deler-babel-deliDSC_1721

Protein bomb or just meze for lunch, I went for the protein bomb.. With extra hummus!

Blir ganska mycket mat här nu känns det som… Gör inte så mycket annat än jobbar och äter, svårt att driva en rolig blogg med fina bilder just nu. ;-) Jag försöker göra mitt bästa, så här kommer ett till mattips! Babel Deli, hur har jag kunnat missa det? Vi körde dejt där förra veckan, Rampan var glad för det haha! Jag och Rampan har mycket kul på gång nu, berättar mer om det snart. Tillbaka till maten, det fanns allt jag älskar! Man kunde blanda sin egen tallrik eller beställa färdiga, jag körde på protein bomb med extra hummus. Är så svag för hummus och den här var grym! Tror det blir ett till besök där i veckan, inredningen var supermysig också. Vad äter ni för gott till lunch idag? <3

//Pretty much food here lately… Don’t do a lot of things except working and eating, pretty hard to run a fun blog with nice pictures at the moment. ;-) I try my best, so here’s another food tip! Babel Deli, how could I have missed this? We went for a date there last week, Rampan was pretty happy about that haha! Me and Rampan have a lot of fun things ahead of us now, will tell you more soon. Back to the food, they had everything I love! You could mix your own plate or order dishes, I went for the protein bomb with extra hummus. I’m so weak when it comes to hummus and this one was perfect! Think there will be another visit there during the week, the interior was so cozy too. What are you having for lunch today? <3

8 reaktioner på “BABEL DELI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.