BLUE JUMPSUIT

janni-deler-jumpsuit-nellycom-blueDSC_0962

Blue jumpsuit: here!   -adlink

God morgon! Jag har goda nyheter, den blåa jumpsuiten som ni har gått bananas över är ute nu! Så skynda fynda. :-) Jag har strl 34 i den, kommer bo i den i sommar. Funkar till en avslappnad look och fest tycker jag! Nu sitter jag hos min nagel-tjej Alexandra och ska snart till gymmet. Tog med mig datorn eftersom vi hade bokat in en tidig morgon idag, körde på nude-färgade naglar som ni får se sen. Nu ska jag iväg och köra ett överkropps-pass på gymmet, har äntligen kommit fram till någon slags plan för hur jag ska träna. Skrev ihop på det tåget igår. Kan berätta upplägget sen om ni vill, hur jag tänkte lägga upp träningen i veckorna. Känns skönt att ha en plan igen! Puss!

//Good morning! I have good news, the blue jumpsuit that you’ve been going bananas over is finally out! So happy shopping. :-) I wear size 34 in it, will live in it this summer. Works for relaxed looks and also party in my opinion! Now I’m at my nail-girl Alexandra and will soon hit the gym. Brought my computer since we booked an early morning today, went for nude-colored nails and I will show you soon. Time for an upper body workout at the gym, finally made a plan for how I will workout. Made a schedule on the train last night. Can tell you the plan later on if you want, how I’m planning my workouts during the week. Feels great to have a plan again! Hugs!

22 reaktioner på “BLUE JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.